X
 
 

Дариткова окачестви бойкота на БСП и ДПС като "подли номера"

1616 0
photo of Дариткова окачестви бойкота на БСП и ДПС като  "подли номера"
Снимка: БГНЕС
Надявам се, че колегите ще осъзнаят, че е по-добре да се борим са аргументи в дебата, вместо с подли номера. Това каза пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, предаде "Фокус".

Поводът беше проваленото заседание на парламента, заради бойкот от страна на БСП и ДПС.

Симеонов сигурен, че машинното гласуване ще отпадне, атакува опозицията

Ще мине отмяната на машинното гласуване, не препоръчвам на така наречената опозиция да влиза в същата спирала на падението, в която бях...

"Ще се справим следващата седмица с откриването на кворума с пленарно заседание, на което ще разгледаме предложените промени в ИК.

Надявам се, че колегите ще осъзнаят, че е по-добре да се борим с аргументи в дебата, вместо с подли номера, които не отговарят на претенциите им за отговорни политически партии", каза още д-р Дариткова.

Относно това дали ГЕРБ са готови за разговори с опозицията и за компромис с машинното гласуване, тя обясни, че в зала ще се чуят аргументите.

На въпрос как си обяснява това поведение на БСП, д-р Дариткова отговори: "Нямат въображение, да измислят нещо ново", обясни още д-р Дариткова.

Липса на кворум провали заседанието на парламента, опозицията бойкотира заради машинния вот

Поради липса на кворум заседанието на парламента бе отменено. В зала не се регистрираха депутатите от БСП и ДПС, които са против измен...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители