Деница Николова с предупреждение за опасностите, ако не се състави правителство

10681
Деница Николова с предупреждение за опасностите, ако не се състави правителство
Снимка: Лична страница във Фейсбук

"Ще кажа няколко думи по отношение на пропусканите и нереализирани възможности за България.

Може би, защото останахме единици тези, които в детайл и с технократизъм можем да управляваме и реализираме успешно инвестициите със средства от европейския съюз, но никоя от останалите парламентарно представени партии не отчита, че за всяко завъртане на колелото от одобряване на програма до реализацията, на която и да е мярка в нея има времеви лаг от 3-9 месеца.

Николай Марков: Какъв "уникален кабинет" от гербаджийски калинки

"Какъв "уникален кабинет" от гербаджийски калинки, само - Румен Христов/вицепремиер и МВР шеф/, Делян Добрев /наемателя на майкините си...

И това са само административните и задължителни по нормативи стъпки за подготовка, обява на покана за кандидатстване, подаване и оценка на проектните предложения.

А програмите, както и националният ни план за възстановяване и устойчивост дори не са подадени за одобрение към ЕК", пише депутатът от ГЕРБ Деница Николова във Фейсбук.

"Защо ли? Не защото в рамките на третия мандат на управление на ГЕРБ не завършихме с всичко подготвено, а заради липсата на увереност на новите ‘алтернативи’ за съставяне на редовно и стабилно управление, което да подходи отговорно, да поеме отговорността, да вземе решение за реализиране на приемствени политики и реформи, и изпрати програмите към ЕС.

Какво ни предстои без редовно и стабилно правителство?

- нулева 2021г., както и нулева 2022 г. за строителството и новите инвестицонни проекти предвидени за финансиране с европейски средства.

Десислава Атанасова: Нужно е редовно правителство, търпението се изчерпва

Всички други, които се обявяваха за наша алтернатива, очевидно не са такава. Не са в състояние да поемат никаква отговорност. Това заяв...

- новите управляващи ще трябва да се справят с правилото N+3, което предпоставя да започнем да връщаме средства от 2023г., още може би преди да сме започнали да ги инвестираме..

Извън всички изказвани вече политически, икономически и социални аргументи, и поради тази допълваща причина е необходимо сформиране на стабилно и редовно правителство, поемане на огромна тежест и отговорност съпътствани от много, много работа.

Като гражданин, народен представител от област Бургас и преждеуправляващ на едни от най-важните програми финансирани със средства от ЕС, си позволявам да алармирам!

Осъзнайте се колеги от алтернативите! Ще загубим много повече от политическата ви игра и загубата е само и единствено за всички нас, хората, които живеем, работим и внасяме данъците си в България.

Имаме възможност да обновим страната с възможностите, които разполагаме, но с всеки изминал ден ги пропускаме. Това е безоттоворно, а рискът не си заслужава и е на прекомерна и несъизмеримо висока цена за цяла България!

Петър Илиев - той ли се оказа капката, която преля чашата на Слави Трифонов? (ОБОБЩЕНИЕ)

Номинираният за вицепремиер и вътрешен министър в проектокабинета на "Има такъв народ" Петър Илиев се оказа централна фигура, около коя...

Благодаря на ПП ‘ГЕРБ’ за номинацията ми за кандидат-министър на туризма в нереализирания ни мандат. Това е оценка за 10-те години неуморен труд в Министерство на регионалното развитие и благоустройството, фокусиран върху постигане на по-добро качество на живот в страната.

Този труд е измерен чрез успешното управление на 13 програми за регионално развитие включващи общо хиляди инвестиционни проекти реализирани със средства от ЕС за периода 2010-2020 в страната ни."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Красимир Вълчев предупреди, че идва "голяма ножица" за общините заради Асен Василев

Премиерът инициира среща по проблемите на педиатрията

ГЕРБ подреди листите, ето къде ще води Бойко Борисов

Главчев дава частната детска болница на ДАНС и прокуратурата

Кога България влиза в ОИСР: Главчев разкри какво му е казал генералният секретар

Каракачанов: Трябват решения и воля за подпомагане на младите семейства

Нинова регистрира в ЦИК листата на БСП за евровота, водачът е ясен

Крум Зарков: Страната ни се намира в ситуация на безвластие

Ваня Григорова похвали Нинова за лявото обединение, но листите вече били формирани

ГЕРБ: Подкрепяме проекта за изграждането на държавна национална детска болница

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика