X
 
 

Депутат от ВОЛЯ: Най-добрият специалист на ВМРО в екоресора е в ареста

425 2
Депутат от ВОЛЯ: Най-добрият специалист на ВМРО в екоресора е в ареста
Снимка: Партия "Воля"
ПГ на Воля ще напусне пленарната зала и няма да участва в гласуването на нов министър на околната среда и водите. Това обяви от трибуната на НС Пламен Христов.

Изказването му е в хода на дебатите в парламента по персоналните промени в Министерски съвет и по конкретно изборът за нов екоминистър.

"Воля" напуска пленарна зала и няма да подкрепи избора на Ревизоро за екоминистър

Политическата група на "Воля" ще се дистанцира и няма да подкрепи избора на Емил Димитров-Ревизоро за нов екоминистър. Това обявиха от...

„Какви са аргументите ни за тази позиция? На първо място схемата на разделение на министерства на наши и ваши показва, че е порочна и сбъркана”, посочи Христов.

Такава система не само няма да проработи по-добре, ами ще сме свидетели на още по-големи провали. Ние от Воля сме против принципа да се търси пост на някой наш човек, независимо дали е кадърен или не, вместо да се поставят най-подходящите хора на високите държавни длъжности, посочи той.

Колеги, от ВМРО - най-добрият ви специалист в екоресора е в ареста, това говори много за подбора на кадрите", заяви още Христов.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Октомври 1 Октомври преди 6 дена Профил на трол?
    Мале , мале щЪ се разплача дори. Случайно пръстчето да не му се е навехнало или е получил разтройство този спЪциалист Измамник точно както и това нещо от снимката.
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
    Браво, Октомврий! Този път си железен, е, не чак стомана, ама все пак...
    : 0 !