Депутатите излязоха във ваканция

1285
Депутатите излязоха във ваканция
Снимка: БГНЕС

Парламентът излезе във ваканция. Следващото заседание на Народното събрание ще бъде на 1 септември от 9.00 часа и ще започне с декларации на парламентарни групи, разискване по питане и парламентарен контрол.

„Желая приятна почивка и ползотворна работа по избирателните райони“, каза председателят на НС Димитър Главчев и закри последното заседание за пленарния сезон, предаде "Фокус".

Депутатите единодушно одобриха декларацията към Договора за добросъседство с Македония

Народното събрание прие единодушно декларацията относно Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество между Република Българ...

Той благодари на всички народни представители, на участниците от Министерски съвет по време на сезона, на администрацията и на представителите на медиите.

В последната си работна седмица управляващи и опозиция се обединиха и приеха единодушно декларация за Договора за добросъседство с Македония. Календарът на Парламентарното измерение на Българското председателство също бе приет. Парламентът прекрати правомощията на народния представител от ГЕРБ Живко Мартинов. На негово място клетва като депутат положи Даниела Димитрова.

Депутатите приеха окончателни промени в Закона за съдебната власт, както и доклада за дейността на Комисията за НДК. Парламентът избра проф. д-р Камен Плочев за управител на НЗОК. В декларации председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, зам.-председателят на ПГ на БСП Жельо Бойчев и председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ направиха равносметка за работата на парламента през пленарния сезон

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика