Димитър Танев е новият зам.-председател на ДБГ

28887
Димитър Танев е новият зам.-председател на ДБГ
Снимка: БГНЕС

Димитър Танев беше избран днес за заместник-председател на "Движение България на гражданите" на провеждащия се в Стара Загора Национален съвет на партията. Танев беше избран на изборите на 5 октомври за народен представител от Стара Загора, а в последствие беше посочен като представител на ДБГ в Реформаторския блок в преговорния екип за съставяне на коалиционно управление. Другият зам.-председател остава Найден Зеленогорски, а уставът допуска още двама зам.-председатели, които се очаква да бъдат предложени в впоследствие от лидера на партията Меглена Кунева, съобщиха от пресцентъра на ДБГ.

Националният съвет на "Движение България на гражданите", част от РБ, реши също така да удължи срока за провеждащия се в момента вътрешнопартиен референдум за участие в управлението. Към момента над 70% от структурите са се включили в допитването в отговор на въпросите съгласни ли са Реформаторският блок да участва в коалиционно правителство в рамките на новоизбрания парламент и с кои партии.

Кунева: Ако има воля, няма непреодолими пречки между РБ и ГЕРБ

Ако има воля, няма непреодолими пречки между ГЕРБ и Реформаторския блок. Това заяви председателят на Движение „България на гражда...

На заседанието стана ясно, че представители на РБ, сред които Найден Зеленогорски, Димитър Танев и Бисер Манолов от ДБГ, ще се срещнат следващата седмица със служебния финансов министър във връзка с изясняване параметрите на предложението за актуализация на бюджета.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика