Ген. Атанасов за проф. Драганов: Доказан пияница и ортодоксален комунист!

23780
Ген. Атанасов за проф. Драганов: Доказан пияница и ортодоксален комунист!
Снимка: БГНЕС

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред ген. Атанас Атанасов се възмути от проф. Драгомир Драганов и мнението му, че реформаторът и бивш шеф на нСС не заслужава дадения му пост. Ген. Атанасов очевидно е ядосан и на БНТ, която даде трибуна на професора, за да каже мнението си. Драганов беше гост на Георги Любенов в неговото предаване "Седмични дискурси". Там професорът беше категоричен, че е абсурдна мисълта за възможно изваждане на ДПС от властови позиции. Освен отва той смята за недопустимо Цветан Цветанов да бъде член на Комисията за контрол над СРС, а Атанас Атанасов – да оглави парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.

По повод на това мнение ген. Атанасов коментира в личния си профил в социалната мрежа Facebook. "Тази сутрин в някакво предаване по Канала т.н. проф. Драгомир Драганов се възмущавал от избирането ми за председател на вътрешната комисия в Парламента, пише в поста на ген. Атанасов. - Не се учудвам, че ортодоксален комунист като него плюе по мой адрес, но нямам обяснение защо националната телевизия дава трибуна на един доказан пияница, когото студентите заснеха в неприлично пияно състояние в аудиториите на СУ и по-късно КАТ му взеха книжката за шофиране в нетрезво състояние!".

Атанас Атанасов подхлъзна Манолова: Тъмносиньото повече Ви отива

Въпреки че днес парламентът отмени парламентарния контрол, полемиките около правилника, по който трябва да работят народните представит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика