ГЕРБ ще внесе закон за отпадане на давността за престъпленията на комунистическия режим

18214
ГЕРБ ще внесе закон за отпадане на давността за престъпленията на комунистическия режим
Снимка: БГНЕС

Парламентарната група на ГЕРБ ще внесе закон за отпадане на давността за престъпленията на комунистическия режим в България от 9 септември 1944 г. до наши дни. Това каза на брифинг в парламента заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев, предаде „Фокус”.

„Водим разговори с всички партньори в център дясно, с които имаме общи цели – оставка на правителството, нови парламентарни избори и образуване на управление, съставено от честни и почтени хора, които да се радват на голяма обществена подкрепа, за да могат да водят България в правилната посока”, заяви Главчев.

ГЕРБ информира европейските институции за подслушването

ПП ГЕРБ изпрати писма до европейските институции, с които ги информира за поредния скандал с подслушване на лидери на опозицията в Бъ...

Евгени Михайлов от Движение „22 септември” добави: „Когато се създадохме, тръгнахме с идеята, че това е патриотично движение с ясна антикомунистическа насоченост и деклариращо, че иска да се възстанови истината за българската история и в основната на икономическия растеж в България да се постави духовността, образованието и културата. Днес внесохме предложение в ПГ на ГЕРБ и те ще станал вносители на нашето предложение за приемане на закон за отпадане на давността за престъпленията на комунистическия режим в България от 9 септември 1944 г. до наши дни. Ние сме единствената държава, която 70 години след комунистическия режим продължава да бъде управлявана от същата партия”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика