Илиян Василев: Злобата, която се излива върху Лозан Панов, е правопропорционална на страха от успеха му

11314
Илиян Василев: Злобата, която се излива върху Лозан Панов, е правопропорционална на страха от успеха му
Снимка: БГНЕС

"Злобата, която се излива върху Лозан Панов е право пропорционална на страха от неговия успех сред задкулисието", пише бившият дипломат Илиян Василев във Фейсбук.

"Първо, някои не могат да приемат, че Румен Радев е легитимен опонент в предизборна борба и неговите минали кривици са още по-легитимен обект на внимание от страна на всеки негов конкурент, особено такъв като Панов, който се стреми да покрие широк периметър от избиратели. Както казах са мен Радев е неприемлив, заради прекалената партийна обвързаност в тандем с ярък БСП вицепрезидент.

Журналистка: За първи път слушам за по-дълго Лозан Панов и съм в потрес

"За първи път слушам за по-дълго Лозан Панов и съм в потрес. Да оставим настрани провокацията, че Радев е фалшив герой, цялото му интер...

Действително се дезинтересира от битките в съдебната система, след като Цацаров и най-вече Гешев започнаха да го обработват с разследвания срещу него и заплахи. Да, той имаше за опонент отдавна Борисов, но беше внимателен и с ВСС и с Гешев, докато онзи не нахлу с бандитите си в Президенството. Дори да приемем, че е еволюирал, това са си пропуски. В момента има доста теми, на които балансирайки с интересите на Русия, не прави нещо особено за разкриване на корупционните схеми в енергийните сделки с участието или толериращи руски интереси.

Злобните атаки на тема външен вид и прическа на Панов, именно защото са много ниска топка /каквато биха били бележки за отсъствието на коса у Радев, просто това не може да бъдете ма/, очевидно са част от мобилизираните, включително с участието на руски интереси, тролски и пропагандни групи. От всички кандидати, само Панов е проблем за руските енергийни интереси.

Тъй като съм много добре запознат с нещата, мога да уверя, че между пиара и реалната част на свършеното по ограничаване на корупцията с руски източник, от служебното правителство има огромна разлика. В това число и действията на Асен и Кирил. Не твърдя, че нямаха желание, а че стореното е далеч от удовлетворителното и още по-далеч от нужното.

Герджиков отчаяно се бори да се откъсне от сянката на ГЕРБ и ДПС. Това че не познава лично Доган, не означава, че не познава лично Горанов, който е топлата връзка между Борисов и Пеевски /Доган. Именно бившият финансов министър изигра ключова роля за издигането му. Изобщо, ако се разровим, ще мирише доста, особено като и ако Герджиков бъде атакуван по линия на съдебни реформи, корупция /самото СУ раздава в последните години баснословни "премии"/"

Г-н Радев е фалшив герой, защото той вдигна юмрук тогава, когато на неговата врата почукаха онези, които завладяваха държавата

Това заяви кандидатът за президент и председател на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов. Панов припомни какво каза Радев по вре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

"Екзакта" прогнозира голяма преднина на ГЕРБ пред ПП-ДБ

Главчев пред посланици: България ще участва активно във възстановяването на Украйна

Предизборно: По 100 лв. месечно отгоре за храна в МВР

„Левицата“ представи водачите си за двата вида избори на 9 юни

Христанов: Притеснява ме как Кирил Петков заклеймява медии за това, че са част от мафията

НСО опроверга Денков за преустановената охрана

Минчев отрича да е замесен в "Да запазим Корал"

Прокуратурата реагира с 8 месеца закъснение по скандала с Кирил Петков и "Да запазим Корал"

Денков: Пеевски подвикваше на Желязков какво да прави

"Удар по ГЕРБ и ДПС": Напуснала ПП-ДБ партия подкрепи последното вето на Радев

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика