Яне: Офисите на Бареков събират прах. Бареков: Ще давам пълни детски надбавки само за висше образование

23615
Яне: Офисите на Бареков събират прах. Бареков: Ще давам пълни детски надбавки само за висше образование

Партията на Бареков масово пуска кепенци на офисите си в страната. С тези гръмки думи започва новото официално прессъобщение на "Ред, законност и справедливост" на Яне Янев.

Въпреки че са платени до края на годината, офисите на ББЦ са безлюдни и пусти, защото Бареков вече не може да плаща на партийния му апарат в страната, твърдят Яне Янев и приближените му. Според информацията на РЗС Бареков едва дава заплата на 20 души в София. В офисите в София и в Сливен от "два месеца не е стъпвал човешки крак", посочва РЗС, прилага и снимки и счита това за доказателство за разпада.

Бареков ще съди Яне Янев за клевета

"Яне Янев е пълен малоумник! Стоя зад думите си и съм категоричен за оценката, която му давам. Разгледах внимателно документите, които ...

От РЗС прилагат и график, според който Бареков е получавал пари от Цветан Василев чрез трето лице.

1/ 50 000 лв. за м. 09.2013 г. - г-н Бареков

2/ 100 000 лв. за м. 10.2013 г. - г-н Бареков

3/ 600 000 лева на месец от 01.10.2013 г. по 150 000 лв. на седмица

Шоу в Нова: Бареков се освети

Откога в България стана престъпление човек да получава пари по договор? С този въпрос лидерът на „България без цензура” (ББ...

4/ 505 000 евро без ДДС за къща /да не е като заем/

5/ 1 000 000 евро премия за г-н Бареков

РЗС изказва огромна благодарност на Малоумник №1 в Европейския парламент, който сам признава и се надяваме прокуратурата да не пропусне това самопризнание, че абревиатурата КГ е името на Красимир Гергов (бел. ред. - вчера, пред Агенция ПИК, Бареков заяви, че Яне Янев е толкова зле, че го е объркал с Красимир Гергов). Важно е обаче уточнението, че Бареков дължи към месец декември 2013 г. на Пиеро (или както той сам признава на КГ) 2 928 955 лв. Защо ли ги дължи и биха ли му дали на този параноик такава колосална сума, ако КТБ не е гарантирала, че дългът ще бъде покрит, питат Яне Янев и политическите му поддръжници.

Междувременно в Казанлък лидерът на "България без цензура" Николай Бареков заяви, че има опити партията му да бъде извадена от "съревнованието за управлението на страната по служебен път", за да може пак да ни ръководят старите мафиотски структури.

Бареков обеща, че управленската програма на партията му ще бъде готова и представена в средата на месеца. В нея ще залегнат редица социални моменти като въвеждане на образователен ценз при получаването на детски надбавки. Така например семействата с висше образование ще вземат пълния им размер, тези със средно - между 80 и 90%, а онези с основно – 50%. В откритото за медии и граждани събрание присъстваше и активист на ДПС, който се опитваше да провокира лидера на ББЦ, но той беше категорично оборен с аргументи, пишат от пресцентъра на "България без цензура". От съобщението не става ясно дали ще има образователен ценз и за обещаните преди евроизборите таблети.

Бареков: Яне е кукла на конци на олигархията

Яне Янев е зависима от олигархията кукла на конци, която хвърля всекидневно лъжи върху единствената партия, застрашаваща комфортното з...

Като цяло служебното правителство не изглежда лошо, добави Бареков - има познати фигури, някои са спорни, премиерът няма капацитет да заема подобен пост, но дано се справи. "Йордан Бакалов, който пое вътрешното министерство, го познавам добре, не мога да кажа лоша дума. Почтен човек е, не е корумпиран, но оценката за него ще бъде дадена след изборите, когато видим как се е справил и дали няма да се повтори "Костинброд", коментира лидерът на ББЦ.

По отношение на раздялата с ВМРО председателят "България без цензура" обясни, че реалният принос на войводите на евроизборите е бил много малък. "Това подразни нашите структури и се взе решение на следващия вот да се явим с нашата си регистрация. След това последва едно мълчание от лидера на ВМРО. Направих невъзможното и гарантирах за Ангел Джамбазки да влезе в най-елитния европейски политически клуб и получих благодарности, които са точно в стила на войводите", каза Бареков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика