Жената до Бареков: Той бе най-големият проблем на статуквото

7070
Жената до Бареков: Той бе най-големият проблем на статуквото

Бареков бе най-големият проблем на статуквото. На Бойко Борисов, на целия ГЕРБ, на половината журналисти. Той плати цената за това, че не сключи определен конклав. Много хора не му простиха това, че прекрачи от журналистиката в политиката. Това заяви жената до Николай Бареков - Мария Календерска, в интервю за Нова телевизия. 

„Политическо ГМО е БДЦ, а не ББЦ. Това е групата, която беше превзета от един олигарх”, допълни тя.

Свързваният с Бареков: Случайно бях в "Орландовци", останах да помогна

В екипа на г-н Бареков изпълнявам чисто административни функции. Нямам нищо общо с политическите функции на „България без цензура...

На въпрос дали познава лично Делян Пеевски и Цветан Василев, Календерска заяви, че ако до тях е имало някой като нея, е щял да им каже истината – а именно да намерят мярката.

"Около себе си те имат само поклонници, които са накарали Цветан Василев да вярва, че може да притежава част от икономиката на България, а Делян Пеевски, че може да стане шеф на ДАНС. Николай Бареков беше изоставен от тях, защото не беше достъпен да бъде използван по начина, по който искаха”, коментира още Мария Календерска.

„Ако Бареков не беше така атакуван и предаден, той можеше да спечели малко повече гласове. "Атака" и АБВ изобщо да не влязат в парламента и той да е на мястото на ДПС. Бареков можеше да стане изкупителна жертва на КТБ, ако не го бяха смазали. Сега обаче е малка жертва, която не може да им свърши работа”, каза още половинката на политика.

На въпрос къде е сгрешил, тя заяви, че причината е, че се е предоверил на много хора.

Бареков ще съди НАП

Съдебното дело срещу НАП започва другата седмица в Пловдивския съд, обяви в ефира на "Нова телевизия" евродепутатът Николай Бареков във...

"Тази къща е била инвестиционен проект за тези момичета”, заяви Мария Календерска по повод прословутата къща в елитен квартал, която се оказа на две млади сътруднички на ББЦ.

Календерска обясни, че те били студентки и за тях имотът бил инвестиционен проект.

"Тай като НАП я запорира и не можаха да я продадат на няколко пъти, се наложи Николай да им даде парите. Тази къща в известен смисъл е негова”, коментира тя и призна, че двамта със сина им в момента живеят там.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика