Капон: Когато се защитават българските интереси, правителствата нямат цвят

24900
Капон: Когато се защитават българските интереси, правителствата нямат цвят

Добре е, че все пак третото правителство поред, след решението на Народното събрание, реши да изпълни закона и прекрати договора с "Уорли Парсънс". Това каза председателят на Единна народна партия Мария Капон по повод официалното прекратяване от страна на НЕК на скандалния договор за консултации за спрения проект АЕЦ "Белене".

"Когато трябва да се пазят икономическите интереси на България, правителствата нямат цвят, а националност", подчерта Мария Капон и допълни: Радвам се, ако натискът на извънпарламентарна партия е повдигнал завесата и е направил изпълнителната власт по активна.

НЕК развали договора за АЕЦ Белене с Уорли Парсънс

Държавната Национална електрическа компания (НЕК ЕАД) развали по право скандалния договор с архитект-инженера и консултант по строител...

"Благодаря на екипа и експертите на Единна народна партия за постоянството и за стоицизма им срещу упреците, които изтърпяха. Ще продължим да работим по разплитането на далаверата "Белене", за да знаят всички кои се възползват от парите им, докато е обещавал "светло бъдеще".

Министър Драгомир Стойнев не си позволи да каже не знам, не чух, не видях и реагира адекватно. Дано това е стилът на управлението му и занапред, защото има още работа", каза още Мария Капон.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика