Кризата в банковия сектор показа, че икономиката ни може да гръмне, заяви Кунева

20969
Кризата в банковия сектор показа, че икономиката ни може да гръмне, заяви Кунева
Снимка: БГНЕС

При кризата в банковия сектор всички разбраха, че икономиката на страната може да гръмне и затова се държаха адекватно. Когато политическите сили застанат заедно в подкрепа на решаването на един проблем, ефектът е добър за всички. Това заяви лидерът на "България на гражданите" Меглена Кунева пред "Фокус".

''Трябва ли всеки път да се изправяме пред криза, за да си повторим отново извода, че има няколко важни проблеми за страната и по тях трябва да се обединим всички'', попита Кунева.

Кунева: В интерес на България е да влезе в Еврозоната

"Аз смятам, че Жан-Клод Юнкер е един от най-добрите преговарящи, които има ЕС пред очите ни. Той е известен с това. Наричат го Deal Mak...

Тя посочи още, че от двете големи парламентарни групи – ГЕРБ и БСП, зависи дали Парламентът ще успее ли да събере кворум, така че да приеме промени по приоритетни за хората закони и да ратифицира важни международни споразумения.

''Смятам, че те трябва да се съберат и да отделят спорното от безспорното. Там, където те нямат убеждение, че са съгласни една с друга, да кажат, че не са съгласни, да кажат защо не са съгласни, и да свършат тази работа, по която имат съвпадение. Нека да го кажат ясно и тогава ще разберем защо влизат или защо не влизат в Парламента. Че оставката на Правителството е въпрос на дни е факт. След като има избори, които се гласят за началото на октомври или за края на септември, то е ясно, че това ще се случи'', каза още лидерът на ''България на гражданите''.

 

 

Кунева уверява, че няма промени при Реформаторския блок

В Реформаторския блок няма промени – имаме си говорител в лицето на г-н Радан Кънев, така че няма да има избор на лидер. Това зая...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика