Листата на ГЕРБ за евроизборите ще е ясна през март

18569
Листата на ГЕРБ за евроизборите ще е ясна през март
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ ще обяви кандидатите си за евродепутати след конгреса на Европейската народна партия в Дъблин на 6 март. Това каза в Оряхово лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде Агенция "Фокус".

На въпрос как вървят номинациите за евродепутати, Борисов заяви: "Владо Уручев е номиниран от доста от организациите. Аз не им се меся, да могат да ги подредят, хем да оценят старите евродепутати, които са били, хем ако има нови. Томислав Дончев върви добре в номинациите. Подобни хора, които след като бъдат номинирани, ще ги прегледаме и надявам се за конгреса в Дъблин на 6 март вече ще ги обявим".

Депутати от ГЕРБ твърдят, че във фонд "Земеделие" масово се уволняват кадри

Според твърдения на депутата от ГЕРБ Красимир Ципов от сутринта в Държавен фонд „Земеделие” тече масова чистка на кадри, съ...

Ние сме голяма партия, ковачница на кадри, даваме на много партии, които не могат да си подготвя, увеличаваме им капацитета. Така че, като цяло е добре за политическия живот, отговори Борисов на въпрос за това, че депутати сменят една политическа партия с друга. Борисов се съгласи, че това не е правилно. "Повтарям - ние сме голяма партия можем да им даваме още много и пак да ни останат достатъчно. Не ме тревожи това. Важни са ми кметовете и това, което те правят, защото всъщност то е пряко за доброто на хората. Това ми е важно", каза Бойко Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика