X
 
 

Лют скандал с Волен Сидеров: Прекъснаха предаването "Референдум" по БНТ

17648 11
photo of Лют скандал с Волен Сидеров: Прекъснаха предаването "Референдум" по БНТ
Снимка: БГНЕС
След грандиозен скандал между водещата Добрина Чешмеджиева и лидерът на „Атака“ Волен Сидеров предаването "Референдум" по БНТ беше прекъснато за кратко тази вечер. До паузата се стигна, след като микрофонът на Сидеров бе прекъснат, тъй като времето му по регламент изтече.

Преди да се стигне до разправията, лидерът на „Атака“ твърдеше, че му налагат цензура, а БНТ не е на Чешмеджиева и тя трябва да го остави да говори. Поводът беше, че прекъснаха микрофона му след като времето му изтече по регламент. Той обаче държеше да говори още.

"Лека нощ, деца!" падна от ефира на БНТ 1

Необичайна промяна настъпи в програмата на Българска национална телевизия. Детското развлекателно предаване "Лека нощ, деца" падна от е...

В предаването участваха шефовете на предизборни щабове и темата беше местните избори, но Сидеров се яви вместо шефа на щаба си. След като времето на Волен Сидеров изтече, Чешмеджиева му направи забележка, а след като той не спря да говори, беше спрян микрофонът му. Разрази се скандал, в който Сидеров и водещата говореха един през друг, а доведената от Сидеров за подкрепа публика от млади момичета апострофираше или ръкопляскаше.

Накрая в студиото влезе охраната – двама души застанаха от двете страни на Сидеров, но до извеждането му не се стигна. През това време той говореше за милионите, които се изливат в БНТ и как на него му упражняват цензура.

След поредната порция обвинения от страна на Сидеров, той видимо се успокои и останалите гости успяха да вземат за кратко думата. Жандармерията, дошла в студиото, го напусна, но лидерът на „Атака“ отново започна да говори през хората и да обвинява водещата в цензура. Това принуди Добрина Чешмеджиева да прекъсне предаването. След около десетина минути то беше възобновено, а Волен Сидеров вече не беше в студиото. Заради скандалите, участниците на практика не успяха да говорят по темата за местните избори, заради която бяха поканени в БНТ.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Алфа 8 Алфа преди 1 месец Профил на трол?
  Сценарият ви издиша , неуважаеми соросови мекерета . Волен си е Волен , бъдещият КМЕТ на софия , КРАЙ на гейтаците , край на паяците !!
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  ВЕРНО ЛИ бОКУ ЧЕ ГО ПРААТ ПОЧЕТЕН ПРЕЦЕДАТЕЛ НА ЛБГТ? И ШЕФ НА ГЕЙ ПАРАДА? НАЙ-ПОСЛЕ!
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Номерата на хитлеристите! Крещиш и правиш панаири да занимаваш хората със себе си и да се изкарваш мъченик. Перхидролен рублоеден пудел!
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  С дрогирани политици нямаме никакъв шанс.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Аз искам целият наказателен вот да отиде за една партия, като Възраждане и да ги опънем всичките измислени патриоти, БСП, герб, и т.н.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Дайте линкче към видеото?!
 • Октомври 2 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Гражданино Ников , Вярвайте на очите си. Вашите очи и няма как да не видите , че сидеров е част от това Антинародно управление на борисов бойко заедно с другите финансови патриоти дето са пък в управлението от 2014. А по преди ? Сега например р.кънев и х иванов ами те даже и сами си казват , че са б*клуц* , а сидеров пише Планът Сидеров, но на дела и р.кънев , хр. иванов и сидеров крепители на бор виж още ›› исов бойко и неговата Шайка.
 • Октомври 2.1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Та , кой има по мръсна роля , христо иванов или волен сидеров ? Ами волен сидеров. Партия Атака трябваше и можеше днес да е управляваща партия , но заради сидеров и неговите пудели като чукалов например НЕ Е , а крепи Врагът на Народа борисов бойко и Шайката му герб заедно с другите финансови патриоти и разбира се дпс дето пък са винаги във власта.
  : 16 !
 • Октомври 2.2 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  Ама сега идват избори и трябва да се лъска Псевдоимиджа . Ето сега атака подкрепя фандъкова . Ужас. Бойкотът е единственият правилен ход на Народа. ДА СЕ БОЙКОТИРА ФАРСА НАРЕЧЕН избори. ДА СЕ СРИВА И ГЪРЧИ МРЪСНАТА АНТИНАРОДНА КОМПРАДОРСКА СИСТЕМА. Това партия Възраждане , ама и тя далеч от този възможно и единствен НАЙ ПРАВИЛЕН ХОД.
  : 21 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Омерзена Национална телевизия! Омерзен и обиден цял народ! - ДА СЕ САМОСЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА ЗА ДЪРЖАНИЕТО НА СИДЕРОВ!!! - ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА РЪКОВОДСТВОТО НА Б Н Т ЗА НЕНАВРЕМЕННАТА РЕАКЦИЯ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ТОЗИ СКАНДАЛ(изключая водещата г-а Чешмеджиева, която направи всичко възможно и професионално,за да спре този срамен и ГРОЗЕН скандал). - ПРЕЗИДЕНТЪТ И ПРЕМИЕРЪТ НА виж още ›› БЪРГАРИЯ ДА ВЗЕМАТ ОТНОШЕНИЕ ПО ТОЗИ ГРОЗЕН(и опасен) ИНЦИДЕНТ. ИДВАТ ИЗБОРИ - ВНИМАВАЙТЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ!!!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  И от Карлуково трябва да дойде екип с една бяла риза от здрав плат с дълги ръкави дето се връзват на гърба...
  : 6 !
Нагоре
Последно в Актуално