Мая Манолова: Дългът на София е над 700 млн. лева

5165
Мая Манолова: Дългът на София е над 700 млн. лева
Снимка: БГНЕС

Въпросите за инцидентите от последните дни трябва да бъдат зададени към вътрешния министър. Аз не мисля, че ще му разрешат да разкрие вандалите и злосторниците. Най-вероятно ще се окаже някой клошар или бездомник. Тук говорим за милионите левове дадени за видеонаблюдение. Да видим дали ще бъдат установени извършителите. Вчера нарязаха предизборната ми шатра и лика ми, а днес коли на столичани осъмват налепени с мои рекламни стикери.

Категорично заявявам, че това е абсурдно действие и провокация на опонента ми. Показателно е, че автомобил на член на моето семейство също осъмна облепен с моите флаери. Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова, която коментира хода на предизборната кампания.

Вандали нарязаха шатрата на Мая Манолова при НДК

Вандали са нарязали шатрата при НДК, в която се помещава предизборния щаб на независимия кандидат за кмет на София Мая Манолова. По дум...

"Още преди началото на кампанията медиите, близки до властта, не спират да леят злоба и омраза срещу мен, а и срещу всички кандидати, които са се обявили срещу Йорданка Фандъкова. Няма да ме уплашат и няма да ме откажат.

Аз няма да падна до нивото на моя опонент и да водя толкова низка кампания, ще я водя позитивно и отворено за хората. Всеки ден се удрят кандидати, които искат промяна. В тази кампания най-ме притеснява, че се лъже на едро.

Най-скъпите квартали в София - "Драгалевци", "Симеоново" и "Бояна", нямат канализация. Йорданка Фандъкова нееднократно е обещавала, че до 2018-2019 година ще има канализация, но това не е факт. Това ме притеснява - лъжите отправени към хората. Няма как да премълча тези лъжи. Обещах още в началото на кампанията, че ще споделям всяка една лъжа и неправда, която установя, и го правя", разкри Манолова.

"В Дома в "Драгалевци" попитах къде са социалните услуги и не получих отговор. Наистина не знам къде са парите. Там за две години е извършен един-единствен оглед. В този център не е направено нищо. Моя кауза е съдбата на майките на деца с увреждания и хората с увреждания.

Мая Манолова: Длъжни сме да уважим достойнството на хората с увреждания

"Длъжни сме да уважим достойнството на хората с увреждания. Длъжни сме, абсурдно е в Бюрото за социални услуги в район „Подуяне&l...

Дългът на София е над 700 млн. лева. В момента също ударно се обявяват обществени поръчки за 700 млн. лева. Това говори, че някой бърза да изпълни обещания, които е дал. За повечето търгове има по един кандидат и е ясно кой ще спечели.

Обществената поръчка за чистотата трябва да влезе в сила от догодина и ще прехвърли целия мандат на новия кмет. Това според мен е недопустимо и не трябва да се случва.

Обявявайки тези поръчки, г-жа Фандъкова обрича следващия кмет на повече от същото, което е в момента. Ако бъда избрана за кмет, ще извадя на светло всички тези договори. За електробусите положението е същото. Твърдя, че тази поръчка за 80 млн. лева е обявена така, че вече е ясно кой ще я спечели, заяви Манолова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Асен Василев: Сделката "Боташ" е изключително неизгодна, плащаме по 1 млн. на ден

Решено: Служебният министър трябва да предоговори договора с "Боташ" (ВИДЕО)

Ивайло Мирчев: Договорът с „Боташ“ е една от най-лошите сделки в историята на България

Младите приемат членството ни в ЕС за даденост: Оценка на Европарламента в България

Митов изпрати официално писмо до премиера, за да се откаже от външно министерство

Още уволнения на зам.-министри в кабинета Главчев

Стефан Тафров повежда "Да, България" към евроизборите (СНИМКИ)

Жечо Станков внесе доклада за "Боташ" (ВИДЕО)

Служебният кабинет предлага промяна на договора със САЩ за F-16

ПП-ДБ: Има тайна координация между Борисов, Пеевски и Радев (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика