Мая, с червен мегафон в ръка, повежда кюстендилски протест

30835
Мая, с червен мегафон в ръка, повежда кюстендилски протест

Водачът на листата на „БСП лява България” в Кюстендил оглави протест срещу уволненията на служебното правителство. Оказва се, че мегафонът, с който ще наелектризира недоволните Мая Манолова, е всъщност един от онези, които звучаха срещу управлението, в което самата тя участваше, предаде Нова телевизия.

„След като протестиращите влязоха във властта и правят всичко, срещу което протестираха, се налага ние да излезем на улицата. Предупредихме премиерът Георги Близнашки, който беше активен протестиращ, да престане със служебната метла, да престане да уволнява доказани специалисти и да реставрира кадри на ГЕРБ. Той не се вслуша в нашия призив”, обясни мотивите за акцията социалистката.

Манолова повежда протест в Кюстендил

Предупредих служебното правителство, че при следващи уволнения на специалисти в Кюстендилския регион, ще излезем на протест. В послед...

По думите на Манолова през последните дни е бил принуден да напусне своя пост директорът на Регионалното управление на горите в Кюстендил. Затова протестът на левите е организиран пред Регионалната дирекция по горите и насрочен за 17 часа.

„Очакваме да се съберат много кюстендилци – хора, свързани с горския сектор и граждани, които ще протестират срещу това уволнение”, добави Манолова.

Според нея инж. Васил Пуров не е свързан с БСП, нито е бил предлаган от партията. Мая Манолова припомни, че това не е първото уволнение на кабинета „Близнашки”, след като бяха освободени шефът на Областното пътно управление – инж. Драгомир Гочев и инж. Христо Васев от ДНСК. Подготвяло се и уволнението на шефката на Регионалния инспекторат по образованието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика