Марешки смята, че заради зависимости на хомосексуални може да ни вкарат във война с Русия

3259
Марешки смята, че заради зависимости на хомосексуални може да ни вкарат във война с Русия
Снимка: БГНЕС

Говоря по принцип и става въпрос за зависимостта на човек от тайни записи заради това какво се занимава. Така лидерът на "Воля" Веселин Марешки коментира скандалът с искането му да се декларира освен икономически конфликт на интереси, така и конфликт на интереси при хомосексуални наклонности, употреба на алкохол и наркотични вещества. И подчерта, че иска да знае дали въпрос, който му се задава, му се задава, защото питащият е зависим от Путин.

Да, няма никакво значение дали говорим за хомосексуални или хетеросексуални, или за наркотични вещества, педофилия, алкохолизъм – казвам всякакви зависимости, изопачиха ми думите, че е само за хомосексуални, обясни Марешки пред Нова телевизия. Лидерът на "Воля" отрече, че всичко е тръгнало заради въпрос защо той е бил в делегацията, която отиде при папата. Такъв въпрос постави през Facebook депутатът на БСП Кристиан Вигенин.

Марешки силно развълнуван след срещата с папата

„Това беше едно от най-силните преживявания в живота ми". Така лидерът на „Воля" Веселин Марешки определи срещата си с папа...

Попитан дали е престъпление на гей, Марешки отвърна, че от една страна искат да правят прайдове, а от друга като влязат във властта, се крият. Когато някой има зависимости, когато бива държан чрез тайни записи, може да бъде използван да ни вкарат във война с Русия, изрази опасение лидерът на "Воля". Всеки е свободен да прави каквото си иска с тялото си и с живота си – в никакъв случай не съм против хомосексуалните. Няма гузен негонен бяга, подчерта Веселин Марешки. Не съм казал, че искам хомосексуалните да напуснат парламента.

Откъде да знам дали в парламента има наркозависими? Аз не съм виждал наркотик на живо, освен под формата на легални лекарства, заяви Марешки. Според него трябва да има тест за наркотици при депутатите – има зависими хора, например Летище София ще го дават на концесия, посочи той.

Марешки се възмути и как пленарната зала се пълнела, когато трябва да се гласува дали Димитър Главчев да остане председател на Народното събрание, но била наполовина пълна, когато трябва да се гласува за пенсии и детски надбавки. Вчера (1 юни) дойдоха деца да ни пеят, а управляващите дават трибунка, възмути се той. И за финал каза, че правителството е стабилно и няма значение как гласуват депутатите от "Воля", но никой не мисли за пенсии, за здравеопазване, за култура.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Радев и Главчев обсъждат исканите смени в кабинета

Борислав Цеков: Ако внесат вот на недоверие, ще нарушат Конституцията

Елена Йончева: Мигрантите ще бъдат връщани обратно

Гроздан Караджов: ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ искаха да покрият скандала около Нотариуса

Бойната група на НАТО у нас получи висока оценка

Нанков: Лъжа е, че настоящият регионален министър е кадър на ГЕРБ

Още една рокада в Агенция "Митници"(ВИДЕО)

Новият директор на „Митниците“: Заварих уплашени хора

Еврокомисар Илва Йохансон ни обеща конкретна дата за сухопътния Шенген

БСП ще праща доклада за "Боташ" на Европейската прокуратура (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика