Николай Марков: Американската администрация отново заложи на куци политически коне у нас

22050
Николай Марков: Американската администрация отново заложи на куци политически коне у нас
Снимка: БГНЕС

"Още когато така наречените "партии на промяната" тръгнаха след вдигнатия юмрук на Радев срещу Борисов, започнах собствено изследване и пълен мониторинг на ситуацията.

Основният въпрос, който стоеше на дневен ред пред мен беше: Откъде идва увереността, самочувствието и замаха на напълно посредствени личности и първобитни индивиди, за това остро и напълно безсмислено противопоставяне срещу мафия, което в крайна сметка ще възстанови Борисов на власт, а няма да го елиминира?

Николай Марков с разказ за разграбването и овладяването на България

"Изминаха цели 30 години ходене из балканската пустиня, за да стигнем до днешното голямо нищо. И стигнахме точно до него - голямото евр...

В това бях напълно убеден, защото конкретните действия, реакции и факти, говореха повече за "скрита сила" зад гърба на псевдолидерите, отколкото за наличие на стратегически и тактически план за справяне с проблема. Пред очите ми липсваха човешки ресурси, годни да произведат реална добавена стойност към обществото и държавата. Играта беше изгубена преди да започне.

Не след дълго се появи открито на българската партийна сцена и американския посланик Херо Мустафа, което впрочем не беше никак случайно. Този неин акт имаше сила да спре Борисов и кучетата му, които без проблем можеха да се справят със ситуацията, ако нямаше тази външна и открита протекция. Европейската политическа сцена беше заменена с американска простотия и с това ние приключихме членството си в ЕС, колкото на някои да им се струва наивно! Последствията няма да закъснея! Старата дама Европа не прощава", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

"По-големият проблем, в крайна сметка остава фактът, че американската администрация отново заложи на куци политически коне у нас и така изложи на риск цялата политическа система на страната. И не само! Последва низ от груби нарушения на Конституцията извършени от държавни органи, няколко тежки прецедента свързани с изпълнението на наказателния закон, пълна административно управленска каша и в крайна сметка - тотално недоверие на българските граждани в държавността и върховенството на закона. Тези, които бяха световните блюстители на това върховенство го погазиха по всички правила на тъпашките си изпълнения, както винаги са го правили в исторически план.

Сагата с "президент-американски стратег" и "партиите на протеста - американски болонки" завърши с акта на отриване на двеста машини подготвени за фалшификация на вота, които не са поръчани от ЦИК, но са под вещото ръководство на Рашков - човекът с най-голяма доза лична и професионална протекция от американското посолство. Човекът-паяк, който бди за спазване на закона и в същото време отговаря за фалшификацията на поредните избори. Лично отговаря и е с почти дипломатически имунитет за тази своя дейност.

Журналист: Изпраха ни мисленето, този път янките

"След упорит 30 годишен труд българският народ все пак успя да се докара до изконната евроконстатация, че във всяко черно стадо все пак...

И така, какъв ще бъде вота на българските граждани?

Този въпрос доскоро беше поверен лично на един професор Мишо, а сега на една Мишка. Тази мишка се намира в американското посолство и с няколко клика върху нея може да спечели и да загуби всеки кандидат за власт или партия. Процентите за влизане и прочее са въпрос на два-три клика с мишката и всичко става точно - властта е договорена и уредена. Всичко е законно, открито и честно - както винаги е било и ще бъде в тази предадена на чужди интереси територия. Земя, като една човешка длан, която май не ни е нужна.

Какво да правим ли? - Ами нищо, първо мислим след това действаме. Не обратното. Хубавото в цялата "игра" е, че ако не можем да живеем като свободни хора, то поне можем да направим живота на предателите ад. Сами знаете, че в ада се случват всякакви неща и е въпрос на време да им се случат. Чувал съм и съм чел, че предателите никой не ги обича и много често ги изоставят след употреба - свои и чужди. След това...сами знаете."

А някои все още помнят.

Партията на Слави Трифонов се срещна с американския посланик

Заместник-председателят на партия "Има такъв народ" Тошко Йорданов, заедно с експертите Ива Митева и Димитър Гърдев, са провели вчера р...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Последен ден за регистрация на партиите за изборите 2 в 1

Кабинетът "Главчев" на първа среща със земеделския сектор

Делян Пеевски лично поканил Елена Йончева да влезе в листата на ДПС за евровота

Антоанета Цонева: 80% от ръководните постове в РИК-овете са на ГЕРБ и ДПС

ГЕРБ, ДПС и БСП провалиха първото заседание на комисията за "Турски поток"

Кога идват първите осем F-16 Block 70? Министърът на отбраната с график

Въпреки трусовете: ПП-ДБ обявиха, че се явяват заедно на изборите 2 в 1

Рашков напусна комисията за "Митниците": ДПС го "захапаха" за снимките, а той обеща да ги научи да не купуват гласове

Бивш главен секретар на МВР: Стефан Димитров е ходил и на банкет на КАТ

Тристранката обсъжда утре обезщетенията при безработица

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика