X
 
 

Организатор на протестите срещу Гешев се оплаква, че е спиран да спаси жена си

1443 0
Организатор на протестите срещу Гешев се оплаква, че е спиран да спаси жена си
Снимка: БОЕЦ
Специална публикация в личния си профил във Facebook направи председателят на гражданско движение "Боец" Георги Георгиев. Тя касае съпругата му, но отново основната тема е натискът на правоохранителните органи върху семейството на Георгиев, по думите му.

Георгиев твърди, че съпругата му Мариела трябва да премине през трансплантация, защото е болна от хронична бъбречна недостатъчност в терминален стадий и е намерена клиника за операцията, във френския град Гренобъл. Донор ще е самият той. Но Георгиев е убеден, че държавата, за която той използва епитета "мафия", ще го спре да отиде във Франция и да спаси живота на жена си.

"Вчера ми връчиха 59-тата призовка само за тази година", твърди Георгиев, като казва и, че заради скандал с екип на Канал 3 от началото на юни са му повдигнати обвинения и са образувани две дела, плюс полицейско разпореждане за принудителна регистрация. Георгиев заявява, че отказал да се подчини на разпореждането, като по наказателното дело го защитава адвокат Николай Хаджигенов, които иска отмяна на мярката и възможност за безпрепятствено напускане на България. "Днес разбирам, че прокуратурата е ЗАЛИЧИЛА моя адвокат от делото и ми е назначила служебен адвокат, който те са си избрали, без да бъда уведомен и без моето съгласие", оплаква се Георгиев.

Какво още казва той – вижте пълната публикация:

В отговор на публикацията Георгиев публикува и документ, че вече изрично му е наложена нова забрана да напуска  България, освен ако прокуратурата не разреши - заради обвинения за извършени умишлени престъпления и опасност да се укрие. Става въпрос отново за случая с Канал 3 - в постановлението изрично пише, че той е бил екипа на телевизията, който беше пратен да го търси за изявление.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари

Овен Това ще е седмица, в която събитията ще са решаващи за вашето професионално развитие. От значение ще е вашата реакция на случващото се и степента,...

Последно в Актуално