Още един член на ГЕРБ напусна партията

24159
Още един член на ГЕРБ напусна партията
Снимка: БГНЕС

Виктор Лучиянов е поредният член на ГЕРБ, който взе решение да напусне партията. "С ръководството на ГЕРБ съм от 2 години, няма какво да се промени. Решението съм го взел отдавна", призна самият той в сутрешния блок на ТВ7.

"Мислехме си, че ще надграждаме България, а вместо това четири години рушихме. Разрушихме бизнеса, откраднаха ми моята 20-годишна мечта да мисля и говоря свободно, няма как да продължа нататък с ГЕРБ", обясни мотивите си той. Лучиянов призна,че не е виждал Борисов на живо.

Цветанов решен да остане в ГЕРБ до края на живота си

Аз съм отдадем изцяло на ГЕРБ, така че ще остана в ГЕРБ до края на живота си, заяви Цветан Цветанов в твърдишкото село Жълт бряг, пре...

Той обяви, че главният виновник за случващото се е Цветан Цветанов. "На кого викат Злия, сетете се! На първия председател на ГЕРБ", зададе гатанка с отговор на водещата. "Ако Злия си отиде, ГЕРБ може и да се оправи. Моят път обаче там е приключен", подчерта общинарят.

"Вероятно и други ще напуснат партията, това отделяне на членове ще продължи след празниците", каза още той. "Обявил съм напускането си на всички наши членове и честно да ви кажа, всички ме подкрепят. Надявам се и те да успеят да претърпят тази метаморфоза", допълни Лучиянов. Той допълни, че сред тези, които ще напуснат след Нова година има и общински съветници.

Снимка: архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика