Още един напусна Бареков, пожела му да е точен в обещанията и на срещите си

29260
Още един напусна Бареков, пожела му да е точен в обещанията и на срещите си

Пореден кадър от обкръжението на Николай Бареков напусна партията му "България без цензура" (ББЦ). Става въпрос за заместник-председателя на ББЦ Рада Коджабашева.

Съобщението беше публикувано във Facebook профила на Коджабашева. Там пише, че тя е подала оставка още на 15-ти декември миналата година, но заради наближаващите празници предпочела да не го обявява.

Бареков: Честито на четворната коалиция, купи си цяла парламентарна група

Решението на четирима депутати на "България без цензура" да напуснат партията, но да останат в парламентарната група на Българския демо...

"Искам да пожелая на всички, които се занимават с политика и управление на хора да овладеят поне три неща – да са точни на срещите, да изпълняват обещанията си и да уважават партньорите си. Ще продължа да защитавам моите политически идеи, в които вярвам, че ще променят разговора в България от "Хип-хопът ми е по-добър от хип-хопа ти" към задълбочени консултации и реални действия за възстановяване самочувствието и мощта на Българската държава и народ”, пише Коджабашева.

Партията на Бареков вече бе напусната от депутатите Анна Баракова, Росен Петров, Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Христо Тодоров. Самият Николай Бареков пък подаде оставка като председател на коалицията "България без цензура".

Междувременно Бареков обяви като за начало на новата година, че "българският народ ще трябва да изтърпи издевателствата на политическа клика".

"САЩ и Русия показаха червен картон на българския политически елит. Той се отнася не само до управляващите, но и до опозицията. Скоро такъв червен картон ще има и от Брюксел. Поддържам мнението на много колеги анализатори, че вотът за този парламент беше абсолютно подменен. Никой от гласоподавателите на ББЦ, Патриотите, АБВ и Реформаторите не гласува да се влиза в тази позорна колаборация, която се оформи като новата петорна коалиция", подчерта Бареков.

Четирима депутати от ББЦ се умориха от натиска на Бареков и му казаха сбогом

Четирима депутати от партията на Николай Бареков "България без цензура" (ББЦ) – Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Хр...

"Колкото и да ми е трудно през 2015 г., ще работя за подобряване на имиджа на България в Европа, но това ще е много сложно предвид провала на българската политическа клика. Искам и да пожелая много здраве на г-н Бойко Борисов и на г-н Христо Ковачки, и успех в мениджмънта на общата им парламентарна група, наречена БДЦ", добави жлъчно Бареков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика