От БСП продължават да увъртат за оставката на кабинета

24237
От БСП продължават да увъртат за оставката на кабинета
Снимка: БГНЕС

Зам.-председателят на парламента Мая Манолова очаква на утрешното заседание на Консултативния съвет при президента да бъде насрочена дата за предсрочните избори. Това стана ясно от собствените й думи по-рано днес.

След проведеното заседание на Изпълнителното бюро на БСП Манолова обаче "запя друга песен": "Оставката на правителството зависи от това, което ще каже президентът Росен Плевнелиев".

Манолова оптимист за резултата на БСП на предсрочните избори

Загубата на евроизборите наистина е болезнена за нас. Не се заблуждавайте, че на парламентарни избори ще направим толкова нисък резул...

На въпрос, дали има конкретна дата за предсрочни избори, депутатът заяви: „Ще чуя нашите представители на Консултативния съвет, ще чуя какви са и предложенията на президента и ще се съобразя съобразно с тях”.

На утрешното си заседание Консултативният съвет за национална сигурност няма да определи дата за провеждането на предсрочните избори. Това заяви говорителят на БСП и министър на отбраната Ангел Найденов след заседанието на Изпълнителното бюро на левицата.

Лидерът на БСП Сергей Станишев получи мандат да проведе политически консултации с парламентарно представени и извънпарламентарно представени партии и институции, за да се види коя е най-подходящата дата за предсрочните избори, информира БНР.

Бях повикан от Изпълнителното бюро на БСП, за да коментирам актуалната ситуация в момента – кризата между Русия и Украйна. Прекъснато е снабдяването на природен газ, но не и към Европа. Това каза министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев на излизане след заседанието на Изпълнителното бюро на БСП, предаде „Фокус”.

Манолова: Въпросът с оставката на Станишев пред БСП не стои

Ситуацията в БСП след загубата на изборите наистина е тежка, понеже никой не обича да губи на национални избори, призна Мая Манолова,...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика