Овчаров: БСП има нужда от нова физиономия

16209
Овчаров: БСП има нужда от нова физиономия
Снимка: БГНЕС

"Без нова физиономия начело на БСП, ще претърпим още по-голяма загуба отколкото дори на евроизборите, затова ръководството на партията трябва да се смени задължително. Левицата в момента е изправена пред дилема - да се яви в сегашното си състояние на изборите и да загуби, или да направи промяна. Много важен е въпросът кой формира политиките в БСП, по какъв начин и кой носи отговорност след това." Това заяви Румен Овчаров в студиото на „Факторът Кошлуков" по ТВ7.

Относно кризата с банковата система, политикът обясни, че институциите не са направили необходимото, за да я предотвратят. Нужно беше да се реагира още миналата седмица след случилото се с КТБ, категоричен беше Овчаров.

НС най-накрая освободи Сергей Станишев, депутат от БСП гласува против

Народното събрание прекрати правомощията на лидера на БСП Сергей Станишев като народен представител. Решението беше подкрепено от 171 д...

Според него, предстоящите парламентарни избори у нас няма да решат нищо, ако новото правителство дойде с опашки пред банките в България.

Овчаров коментира и ситуацията с енергетиката. "През последните 3 години енергетиката се превърна в изкупителна жертва на управляващите, правителството на ГЕРБ и настоящото не направиха нищо и само се заиграваха с тази тема", смята икономистът.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика