X
 
 

Политолог: Ще има отлив от патриотичните организации

1924 3
photo of Политолог: Ще има отлив от патриотичните организации
Снимка: БГНЕС
В дългосрочен план си мисля, че е промяната на политическата обстановка ще доведе до това патриотичните организации да реализират определен отстъп. Това каза пред „Фокус“ политическият анализатор Георги Харизанов по повод края на политическия сезон.

Според него бъдещето на коалицията „Обединени патриоти“ със сигурност не е розово и на отделните патриотични формации.

Защо искат Христо Ботев да го няма

Тъкмо на 2 юни Христо Ботев изобщо не е сред нас. И това не е случайно. То е искано и търсено. За да ни накарат да не забелязваме кои с...

„Много хора биха казали, че ВМРО има устойчиво бъдеще, тъй като те направиха добър резултат на европейски избори. Вкараха двама евродепутати. Не съм оптимист и не бих надценил този процес. Това, което ВМРО направи на тези европейски избори е да събере на едно място вотът на патриотичните организации, тъй като хората обичат да гласуват за някого, който в крайна сметка ще успее. Никой не обича да хвърля гласа си на боклука“, посочи Харизанов.

По думите му поведението им и отношенията по между им не допринасят за възпирането на този процес. „В следващия парламент, ако изобщо патриотичните организации бъдат представени, то ще е в доста по-малък размер спрямо сегашния. Ще имат доста по-малък наброй депутати. Поне в това, което виждам до момента, ще е концентрирано основно около ВМРО. За съжаление, всъщност не и за мое - нито Атака, нито НФСБ, не успяха да влязат в ролята на управляващи и лидери и отговорни политици. Просто не им се получи“, уточни още Харизанов.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Георги Илиев Митев 3 Георги Илиев Митев преди 2 седмици Профил на трол?
    ТОВА Е РАБОТНАТА СЕДМИЦА НА "ВИСШИСТИТЕ". ДНЕСКА БУДУВАТ, УТРЕ ФЛИРТУВАТ, ВДРУГИДЕН СИ ПАЗАРУВАТ, ПОСЛЕ ПЪК ПРАЗНУВАТ И НАКРАЯ ПАК ПИРУВАТ. СЕДМИЦАТА СВЪРШИ, МЕСЕЦЪТ ПРИВЪРШИ И ГОДИНАТА ЗАВЪРШИ А РАБОТАТА СИ...НЕСВЪРШИ.
  • Георги Илиев Митев 2 Георги Илиев Митев преди 2 седмици Профил на трол?
    П-Е Е КАТО ДЯДО СИ МИЛ. ПРЕПЪНАТ В ГОРАТА, ВЪРВИ ПО ТРЕВАТА. П-Е Е ПРИЗНАТ АКТИВИСТ; ТУРИСТ, КОМУНИСТ, СОЦИАЛИСТ. ДОКТОР НА ТОТАЛИТАРНИТЕ НАУКИ. НЕ Е КАТО НЯКОИ НЕУКИ. ЗА ВСЕКИ ПРОБЛЕМ ЩЕ РЕШИ КОЯ ПАРТИЯ НЕ ГРЕШИ. НЕГОВИТЕ УЧЕНИЦИ ВЕЧЕ СА В РЕДИЦИ. ТЕ ПРОБЛЕМИТЕ СИ ГИ РЕШАВАТ С ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА: "САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪД виж още ›› Е Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ".
  • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
    Ще има отлив от патриотичните организации, тъй като някои от тях не защитават националните ни интереси а чуждите на други държави. Хората виждат това и затова подкрепата им намалява.