X
 
 

Пост във Facebook на популярен режисьор разбуни духовете що за стока е Слави Трифонов

16877 9
photo of Пост във Facebook на популярен режисьор разбуни духовете що за стока е Слави Трифонов
Снимка: Facebook
Стара публикация в личния профил на режисьора Олег Ковачев разбуни духовете относно Слави Трифонов. Причината, разбира се, е самото мнение в светлината на обявено от шоумена намерение да прави партия с име "Няма такава държава".

Ковачев, с крайно откровен език, обяснява цветущо в десетина реда тезата си, като я подкрепя с примери от миналото. Единият от тях е ритуалното отрязване на емблематичната плитка коса на Трифонов в ефир - режисьорът напомня защо го е направил.

Олег Ковачев с покъртителен разказ за атентат срещу Слави Трифонов *

Олег Ковачев се забърка в нова каша, този път с черешово топче. Режисьорът описа драматично как тази вечер е бил задържан, след като по...

ПАРАДНИЯТ ФРОНТ СРЕЩУ "ПОПУЛИСТА СЛАВИ" СЕ ОТВОРИ

Под поста следва буря от коментари в същия стил, като е спорно колко от коментиращите обръщат внимание на датата на поста.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 2 от 5. Гласували общо: 8 потребители
 •  С . Заимов 6 С . Заимов преди 1 седмица Профил на трол?
  Простете ако сте изключение , но българите сме прости хора - от АКАДЕМИКА ДО ПОСЛЕДНИЯ СЕЛСКИ МУНЧО !!! Ние сме професионални роби и ....... това ни харесва !!???? Без господари не можем да съществуваме ! Всеки българин , който се е опитвал да се бори с робството , който се е откроявал над вас......... сме го убивали ! Да изброявам ли свети имена ? Почти всеки се тупа в гърдите и реве , ч виж още ›› е е горд , че е българин ! С какво се гордееш , бе , нещастнико , с вопъла на Апостола ли ' Народеееее.....? ' Какво означава това ? Още не си разбрал....... Бъдете проклети !!!!!!
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Така е . През деня сме натовци ,през ноща - путьовци . Колко ли време ще ни търпят още ??
  : 1 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Ревът стана много силен. Това е много добър знак. На прав път сме, след като изваждат стари партенки като това. Ще ги победи много жестоко!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Ми какво да очакваме от чалгарско-мутренско-комунистическа държава? България, най-бедната държава в ЕС, управлявана от мутри и бивши комунисти, откровени русофили, няма как да не почита един чалгар и неговата кичозна чалгарска култура. Народът, или каквото е останало от него, след краха на комунизма съвсем пропадна. Както казва самият премиер: "Аз съм прост и вие сте прости, значи се разбирам виж още ›› е." Умен човек няма шанс да вирее в тази държава. Самият премиер е фен на чалгата и умира от желание да кани сръбски поп-фолк изпълнители в България. Лошо няма да си подобрим отношенията със съседите ни сърби. Ама и техните магистрали са в пъти по-качествени от нашите които наподобяват юфка или в най-добрия случай италианска лазаня. Кой бил този който говорел срещу Станислав Трифонов? Има ли някакво значение? Съмнителна е неговата популярност, не познавам един човек който да го харесва. Господин Станислав Трифонов спечели голяма аудитория с възможностите си да кани известни личности от шоу бизнеса от цял свят. Всичко останало от него е обикновен кич. Но какво да се учудваме? Новият Тодор Живков II, копие на оригиналния бай Тошо, е раздвоен между Изтока и Запада. Предшественикът му лавираше между СССР, Япония и Германия, наследникът му Борисов лавира между Русия, Германия, Турция и САЩ. Приоритетите? Винаги "вечна дружба" с "братушките".
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  "Забравихте ли как Слави плачеше за смърта на Васил Илиев?" Не бе Олег, не сме забравили! По-интересно е защо ти се сети за това чак (точно) сега?
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Ти не си у ред, знаеш ли преди колко години е постна това?
  : 3 !
 • писна ни от него!!!!!!! 2 писна ни от него!!!!!!! преди 1 седмица Профил на трол?
  Ооооо....п стига сте ни занимавали с тоя ЧАЛГАР !!!!
 • Пламен 1 Пламен преди 1 седмица Профил на трол?
  Интересно защо се сетихте сега точно да пуснете мнението на някакъв режисьор. Защо ли? Защото поръчковите медии като вас ги е страх и са напълнили гащите. Инструкциите са да пускат почти всеки ден някакви глупости срещу Слави Трифонов. Е, няма да има голям ефект, треперете!
 • Рефер 1.1 Рефер преди 1 седмица Профил на трол?
  За сега резултатът е 11:5, като губещият отбор е чалгарския.
  : 9 !