X
 
 

Правителството дава допълнително пари на три министерства

10936 8
photo of Правителството дава допълнително пари на три министерства
Снимка: Actualno.com/Борислава Георгиева
Днес предстои поредно заседание на Министерския съвет, като на него правителството ще разпредели допълнително близо 12 млн. лева за различните министерства, става ясно от програмата на заседанието.
Едно от най-облагодетелстваните министерства ще е външното, което ще получи 4 млн. лева. Парите се отделят за командировъчните на служителите в българските дипломатически представителства.
С почти 6 милиона лева се увеличават средствата за персонал в Министерството на правосъдието за сметка на разходите за издръжка. Парите ще отидат за заплати и възнаграждиния на служителите на главните дирекции „Охрана” и „Изпълнение на наказанията”, както и на Агенцията по вписванията.

2 млн. лева се насочват към новото Министерство на инвестиционното проектиране, информира Нова телевизия.
Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  И трите партии БСП, ДПС и Атака произхождат от тодорживковата ДС- държавна сигурност. И трите партии проповядват сталинско-съветските комунистически идеи и практики- империализъм, колониализъм, дискриминация и пр.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  ... подаръци ще има за всички от сърце, с ЧЕРВЕНИТЕ БОТУШКИ да тропнем ний хорце!...
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Дойде време за бонусите!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Туй новото министерство на инвестициите,още едва сформирано и почна да\n\\\"усвоява\\\"милиони...!Колко ли нови работни места ще разкрие???
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  И трите партии БСП, ДПС и Атака произхождат от тодорживковата ДС- държавна сигурност. И трите партии проповядват сталинско-съветските комунистически идеи и практики- империализъм, колониализъм и пр.
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Правилно, за вагинчето трябва да има....
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  И трите партии БСП, ДПС и Атака произхождат от тодорживковата ДС- държавна сигурност. И трите партии проповядват сталинско-съветските комунистически идеи и практики- империализъм, колониализъм и пр.
  : 0 !
missing image
Изложба за развитието на предизборната агитация подготвят в Добрич

Във фонда на Регионалния исторически музей в Добрич се съхранява изключително богата колекция от предизборни материали от най-ново време, съобщават...