Първанов: Искаме да покажем , че изборът на българите не може да се свежда само до ГЕРБ или БСП

15743
Първанов: Искаме да покажем , че изборът на българите не може да се свежда само до ГЕРБ или БСП
Снимка: БГНЕС

Искаме да покажем , че изборът на българите не може да се свежда само до ГЕРБ или БСП. Има трети път, но това не е трети полюс. Ние няма да влизаме в кампания, в която всичко се свежда до тежки препирни и разпри, които изцеждат силите на българския народ. Това каза Георги Първанов от АБВ, президент на България в периода 2002 – 2012 година, при откриването на предизборната кампания на АБВ.

По думите на Първанов, АБВ е закъсняла малко с обявяването на старта на кампанията, но междувременно са успели да се срещнат с над 300 хиляди души. „Вече имаме структури в почти всички общини в страната.Това е наистина изключително за една формация, която формално стартира преди 100-на дни”, посочи Първанов. По думите му, в рамките на тези 100 дни от организация с подчертано граждански характер АБВ вече има един стабилен политически фундамент.

Ген. Михо Михов: Проектът АБВ не е еднодневка

Президентът Георги Първанов счита, че ако АБВ реализира под три места на евроизборите, това не е победа. Това каза в предаването &bdq...

Има 13 различия между АБВ и останалите партии. Според Първанов, АБВ е за възраждане на държавността – в противовес на задкулисието и пренебрегването на легитимните, институционални механизми за формирането на управленска политика.

Първанов каза още, че в началото хората от АБВ не са били против сегашното правителство и дори са застанали зад някои министри и законодателни промени, но кабинетът е показал своята зависимост от задулисието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика