Първанов поиска прошка от жителите на Белене заради нереализирания проект за АЕЦ

3207
Първанов поиска прошка от жителите на Белене заради нереализирания проект за АЕЦ
Снимка: БГНЕС

Георги Първанов, президент на Р България /2002-2012/ и председател на ПП АБВ, поиска прошка от жителите на Белене заради нереализирания проект за ядрена централа, съобщиха от пресцентъра на ПП АБВ.

На среща с хора от общината той коментира, че за целия период на прехода по-значим проект от АЕЦ „Белене“ не е имало и заради това ПП АБВ продължава да търси начин за реализацията му.

Организации настояват за строеж на нова ядрена мощност в страната

Декларация с настояване за започване на строеж на нова ядрена мощност в страната ни ще бъде изпратена до премиера, президента и председ...

Първанов е категоричен, че ако не искаме българската енергетика да изпадне в още по-дълбока криза, мерки трябва да бъдат взети незабавно.

В дунавския град Георги Първанов представи отново пред жителите на общината кандидата за кмет на ПП АБВ Красимир Грунчев. „Човек, почтен. В държавното и местно управление на всички нива почтеността е дефицит и не присъства в характеристиката на българските политици“, коментира председателят на АБВ. Кандидатът на ПП АБВ за кмет на Белене определи себе си като „пожарникар по професия и призвание“. Пред съгражданите си той представи няколко основни ключови приоритета за местно управление и бе категоричен, че ще направи всичко възможно да оправдае очакванията им: Мерки и усилена работа по огромния за региона проблем – обезлюдяване. Ефективност на управлението на средствата. Прозрачност на общинското управление. Развитие на региона като атрактивна туристическа дестинация. Местните поръчки за Белене да бъдат възлагани приоритетно на местни фирми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика