Румен Петков: Такъв запис няма!

18179
Румен Петков: Такъв запис няма!
Снимка: БГНЕС

Абсурд! Такъв запис няма, категоричен бе Румен Петков от БСП, чието име бе посочено в записа, публикуван от „Галерия", в който участват още Георги Първанов и Бойко Борисов. Вчера и двамата отрекоха да са имали среща. Той обаче не посочи име, нито загатна в каква посока трябва да се търси босът.
Като извършители на подобни записи Петков заподозря бивши служители на службата, ръководени от бос.

Темата за СРС-та в студиото на Нова тв коментираха двамата бивши министри на вътрешните работи - Румен Петков и Емануил Йорданов.

Петков: Последно говорих с Борисов преди три месеца

Смешно е, а и е жалко да се твърди, че аз и Първанов ще обсъждаме с Борисов бъдещето на АБВ. Ще взема да му звънна. Как да говорим с не...

Румен Петков уточни, че с Борисов той е разговарял по три теми: „Белене", строеж на спортна зала в Плевен и мотоциклетизъм. Аз съм разговарял с Бойко Борисов на темата „Белене" и съм настоявал пред него да приеме чуждестранните инвеститори. Той ги прие и увери - и тях и мен, че ако има такъв инвеститор, който приема всички разходи по „Белене", ще участват при решаването, обясни Петков.

Той каза още, че е подозирал, че той и Първанов са обект на подслушване, за което е уведомил Писанчев и Йовчев, а те от своя страна са го уверили, че срещу двамата няма СРС.
Аз съм бил подслушван без всякаква мотивация и без всякакъв резултат, напомни Румен Петков и допълни: „Това е форма на политическа репресия."

Емануил Йорданов посочи, че в действащия НК има две норми, които са така формулирани, че малко трудно по тях може да бъде осъден човек за подслушване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика