Симеонов: Имаме някои забележки по програмата на правителството

18410
Симеонов: Имаме някои забележки по програмата на правителството
Снимка: БГНЕС

Валери Симеонов разкри малко за работната програма на правителството. "На 95% покрива това за което сме се разбрали и сме подписали. Имаме дребни забележки, но те са граматически и съвсем добронамерени", заяви пред NEWS7 единият от лидерите на Патриотичния фронт.

Симеонов отказа да разкрие повече подробности, но сподели, че програмата не е секретна. "Документът е в разширен вид, долу в чантата ми е. Утре в 14.30 часа съветът ще се съберем и ще я обсъдим. Министрите и ние - лидерите на партиите, които подкрепяме правителството", обясни депутатът.

Симеонов: ДПС иска напрежение между етносите

Намеренията на ДПС да внесе вот на недоверие няма да разклатят стабилността на правителството. Това каза председателят на ПГ на Патриот...

"ДПС имаше огромна лакомия към КТБ. Чрез банковия надзор и чрез натиск върху ръководството на БНБ, тя наложи ограничителни мерки, продължили повече от 5 месеца. Истината обаче лъсна доста рано, така че ДПС не можа да налапа нищо от КТБ", заяви съпредседателят на Патриотичния фронт.

Политикът коментира и въпросът с изграждането на ограда на българо-турската граница, като благодари на премира Бойко Борисов за бързата реакция. "Знаете, че това беше едно от условието, с което подкрепихме кабинета и е наш приоритет спрямо обещанията към електората ни. Доказано е, че оградата намалява преминаването на границата до 10 пъти, какво повече можем да искаме", допълни Симеонов.

"Ще продължим да настояваме да се приеме закон за задължителното гласуване. Според нас, провеждането на референдум е напълно излишно", каза също Валери Симеонов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика