X
 
 

Симеонов: Свикнахме ДПС да купува гласове, ще предложим "изборна полиция"

865 1
photo of Симеонов: Свикнахме ДПС да купува гласове, ще предложим "изборна полиция"
Снимка: БГНЕС
Свикнахме с масовото купуване на гласове от ДПС, най-вероятно много скоро ще предложим специално звено „Изборна полиция“. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред журналисти в Народното събрание, предаде „Фокус“.

„Не мисля, че проблемът на евровота е резултатът на патриотичните партии“, каза още Симеонов. „Никой не обръща внимание на резултатите на ДПС.

Симеонов: Цветанов откъсна доста сериозен електорат от ДПС и бе освободен

За мен е показателно, че след като лично Цветанов постигна много сериозен пробив в смесените общини и откъсна доста сериозен електорат ...

Пак продължават странният феномен на масова подкрепа на ДПС в Северозападна България - в Монтана, Видин и Враца. Хиляди цигани от циганските махали са подкрепили ДПС поради огромната любов, която изпитват към техните кандидати за евродепутати или пък към богатата идейна платформа на ДПС.

Това не е ли странно? Докога ще продължава това. Като че ли обществото започна да свиква с масовото купуване на гласове от ДПС“, заяви още Симеонов.

Според него полицията и прокуратурата не си вършат работата. „Най-вероятно много скоро ще предложим специално звено към полицията „Изборна полиция“.

Купуването става много често в близост до полицейски автомобили. Никой не забелязва, никой не обръща внимание. Започвам да се питам дали това не става с мълчаливата подкрепа на нашия най-голям партньор“, допълни Симеонов.

ДПС е водеща поличитеска сила в секциите на училище "Елин Пелин" във Варна

На Европейските избори тази година във Варненска област ГЕРБ печели първото място с разлика от 10%. За партията са гласували ...

Според него не само ДПС са купували гласове. „Много странно обаче виждам, че има такава подкрепа и на други партии – на БСП и ГЕРБ. Говоря конкретно за циганските махали“, уточни лидерът на НФСБ.

Във връзка с подкрепата и за ВМРО в такива секции, той посочи, че в България масово се купуват гласове. „Как да анализираме резултата на една партия спрямо друга, когато никога не можеш да предвидиш какви са били методите. То е ясно – финансово плащане или обещания и ангажименти“, допълни Симеонов и уточни, че България не върви на добре.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • ciklop50 1 ciklop50 преди 2 месеца Профил на трол?
    Червеното, комунистическо управление в лицето на герб, както и червеното, комунистическо НС се страхуват от независимото машинно гласуване, както и от другите алтернативни на книжната бюлетина вотове, защото знаят, че ще бъдат изхвърлени като мръсни боклуци на бунището! Другото е празноглаво глаголстване и чешене на езици!