Станишев се радва: Казахме, че няма да играем по техния сценарий

19182
Станишев се радва: Казахме, че няма да играем по техния сценарий
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Сергей Станишев не скри огромната си радост от начина, по който протече 48-ия конгрес на партията в зала 3 на НДК днес. Той демонстрира огромно самочувствие в заключителната реч и надъха съпартийците си за предстоящите тежки месеци преди изборите за европарламент на 25-и май.

"Стигнах за себе си до извод, че БСП много се е променила, каза Станишев. - Защото казахме ясно на сценаристите, на всичко това което виждаме в последните месеци: "Няма да играем по вашия сценарий!" Няма да допуснем чрез много пари с тези сценарии и всички други неща, които видяхме, виждаме и ще виждаме, да ни отклоните от пътя, от голямата цел, която имаме пред нас и към която ще вървим! Да, този път не е лек. Дори е по-труден, отколкото очаквахме. Много пъти съм се питал не плащаме ли прекалено висока цена, дори лична не само политическа. Дали това няма да износи БСП в непоносима степен? Но виждаме, че в тези толкова трудни условия, кабинетът, парламентът постигаме резултат и в социалната сфера, и като подкрепа за бизнеса. Сега ни е нужно да направим следващата стъпка през идните месеци и да получим на евроизборите първа позиция. Искаме победа, за нас заради България. За да може и правителството, и парламентарната група, и цялата партия още по убедено, категорично и решително да реализира тази политика, която обещахме на хората".

БСП запретва ръкави да национализира приватизираната политика

БСП запретва ръкави и се захваща сериозно да национализира приватизираната политика. Това стана ясно, след като по време на 48-ия конгр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика