Станишев: За Борисов лъжите са като "Добър ден"

23805
Станишев: За Борисов лъжите са като "Добър ден"
Снимка: БГНЕС

За г-н Борисов лъжите са като „Добър ден”. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на Коалиция за България Сергей Станишев, по повод коментара на Бойко Борисов, че ДПС и съпругата на Станишев Моника Йосифова стоят зад компроматите срещу лидера на ГЕРБ, предаде „Фокус”.

„Чух изявлението на г-н Борисов, много се смях от сърце. Аз познавам Моника много добре, мисля, че знам всичко за нея, много неща съм чувал – врели некипели, какви ли не, но за първи път чувам, че тя едва ли не е главен прокурор на републиката, която да определя кой да бъде слушан със СРС. Това е пълен абсурд. Искам да припомня, че има факти, за които очаквам съдът да даде ясни отговори. Оказа се, че по време на Борисов и Цветанов масово и незаконно са подслушвани журналисти, политици и общественици, нещо, което те отричаха категорично. Да се обяснят в съда и той да се произнесе”, коментира Станишев.

СГС насрочи делото срещу Сергей Станишев през март

Софийски градски съд (СГС) насрочи заседание по делото срещу лидера на БСП Сергей Станишев, съобщиха от съда, предаде БГНЕС. Първото з...

По повод обвинения на Георги Първанов, че държавата се управлява от Станишев и от Делян Пеевски, Станишев заяви: „Това е пълна спекулация. Държавата се управлява от правителството, оглавено от Пламен Орешарски, под контрол на парламента, който го е избра. Политиката се прави на основата на програмата на правителството. Нещата се обсъждат между парламентарните групи”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика