Светльо Витков: В другите партии има кариеризъм и кадруване

18915
Светльо Витков: В другите партии има кариеризъм и кадруване
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ПП „Глас Народен" Светльо Витков Въпросите сподели в предаването „На светло с Люба Кулезич" по Нова телевизия, че въпросите на полиграфа са били коректно зададени към Христо Лафчиев.

"По-важна е лоялността. Важните въпроси са свързани с връзки, с кримиконтингент и т.н. Ние не искаме да бъдем вързани със службите, защото те определят всички в тази държава", сподели Витков.

"Глас народен" попълва евролистата си след кастинги

Партия „Глас народен" с лидер Светослав Витков попълва листата си за евроизборите след поредица от интервюта, гласуване в интерне...

"Аз лично не съм убеден, че ще гласувам за себе си, защото много харесвам едно момче и едно момиче от нашата листа", заяви кандидатът за евродепутат Христо Лафчиев.

"Не може един човек, който познава детектора да го омаловажава. Това не е наша идея, но ние я реализирахме", отбеляза Витков.

"Човек влиза дълбоко в себе си, питат го въпроси от преди 20 години какво е правил, почваш да се чудиш дали не си излъгал тогава, трябва да гледаш в една точка", обясни Лафчиев.

"Нашата целева група според социолозите била хората между 19 и 39 години. Аз не съм съгласен с това, защото ако е така трябва директно да си закрием партията, защото масово младите хора бягат от България", заяви Витков.

Светльо Витков взима централата на Костов?

Светльо Витков може да седне в стола на експремиера Иван Костов в централата на ДСБ на ул. „Кърниградска” в София. Костов щ...

"Ние страшно уважаваме възрастните си колеги и искаме да използваме възрастните хора, колкото и гадно да звучи. Възрастните хора имат много опит", коментира Лафчиев.

"В другите партии има кариеризъм и кадруване, при нас няма такова нещо. Ние не воюваме с хора, воюваме с принципи. И освен това не се коалираме с никой. Каква професия е имал Станишев? Човек, който няма минало и не знаеш от къде идва, не знаеш какво ще направи. Това, което има Бареков е заради средствата, които има зад него. Проблемът на Плевнелиев е, че не избяга от партийната си обвързаност и следващ мандат най-вероятно няма да има. Цацаров го харесвах в началото, сега в момента това което става няма никаква разлика от преди, всичко е политическо говорене и показни поръчки", вметна Витков.

"Всичко, което правиш, трябва да го правиш със сърце", завърши Лафчиев интервюто си по Нова телевзиия. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com