Таско Ерменков: От партията не свиваме ветрилото, а го разширяваме

2839
Таско Ерменков: От партията не свиваме ветрилото, а го разширяваме
Снимка: БГНЕС

БСП става все по-силна, ренегатите си отиват. Така Таско Ерменков коментира изключването на Георги Кадиев от редиците на партията в предаването „Лице в лице” по bTV.

„Той е обиден, защото се изниза предателски, това е негов проблем, не наш”, допълни още Ерменков. Според него Кадиев е „интересчия, който търси своето, на жена си и на бизнеса им, място под слънцето”.

Ангелкова застрашава влизането ни в Шенген, твърди Ерменков

Има риск за членството на България в Шенген заради политиката, която води министърът на туризма Николина Ангелкова. Това заяви депутатъ...

„От партията не свиваме ветрилото, а го разширяваме”, каза Ерменков. Според него идеите на БСП са силата на партията, а прагматизмът, меркантилността и таргашеството са черта на останалите.

„Ние не изключваме никого. Тези, които споделят лявата идея и смятат, че трябва да защитават интересите на трудовия човек са с нас”, допълни още Ерменков.

Когато нямаш аргументи защо спираш хуманитарни полети над държавата, използваш аргумента „една жена каза”. По този начин Таско Ерменков определи забраната руски самолети с хуманитарна помощ за Сирия да използват коридор през българското въздушно пространство.

По думите му сегашното правителство не комуникира с българския народ и това не е проблем само в тази област. „Когато искаш да убедиш хората, че това е правилно, не използваш тези мантри”, каза Ерменков.

„Южен поток” нямало да спира, ще минава през Турция

Когато един инфраструктурен проект не се случва, той оказва влияние върху цялата икономическа обстановка", заяви пред Нова телевизия Та...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика