Татяна Дончева: На изборите да не финансираме медиите на Пеевски, а да минем на неутралните

7605
Татяна Дончева: На изборите да не финансираме медиите на Пеевски, а да минем на неутралните
Снимка: БГНЕС

Цацаров беше избор на Борисов формално, неформално няма да го разсъждавам сега. Наистина лобито Доган-Пеевски- Цацаров имат достатъчно гласове да допуснат предварително произнасяне по един закон. Това би създало опасен прецедент - и всеки закон да бъде тестван предварително, което е безумно и противоречи на всякакви законодателни правила. Това каза в ефира на bTV лидерът на Движение 21 Татяна Дончева и допълни:

"Когато определена група хора реши да злоупотребява с контрола се стига до един момент, в който се прекалява и нещата се връщат в изходна точка. Политиката е едно занятие, което изисква усет къде са границите. Те не са нарисувани и ако лицата, за които ви говорех нямат този усет, те ще ги настъпят, както беше настъпена границата с назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС."

ПИК пак ще съди за клевета - този път Татяна Дончева

Собственикът на Агенция ПИК Недялко Недялков ще съди за клевета лидера на „Движение 21” Татяна Дончева. Причината – д...

Много е жалко, когато един доказан политик започне да прави едни странни ходове, озадачаващи неговите собствени симпатизанти, и публиката, защото в един момент така се оплита, че няма никакъв рационален начин да в иго обясни. Това е, което прави Първанов. Сближаването на ДПС и ГЕРБ е факт и той става все по-очевиден. Виждам, че Бойко Борисов бяга от това твърдение, но на местните избори ще ги видите. А АБВ играят като за последно, но те трябва да обясняват за някакви хотели, аз ги разбирам..., коментира още Дончева.

Според лидера на Движение 21 ГЕРБ и ДПС на ключови места ще играят заедно. Това са градовете Разград, Търговище и може би Хасково: "Не може ДПС, което много отдавна е скъсало с всякакви права и свободи и където няколко души се чудят как да се нагушат и твърдят че са политически балансьори и либерали… В Брюксел може да го обясняват, но в България правят алианс на корпоративните интереси."

Дончева добави още, че: „Ясно е, че в момента свобода на словото няма и публикуване на каквото и да е мнение. Ако има медии, то това са: "Сега", "Капитал" и "Дневник", които се наричат медиите на Прокопиев. Всичко останало е собственост на Пеевски във всякакви формати. Това се отнася за Канал 3, може би след време за ТВ7, ще видим дали се отнася за някои сайтове, които са особено агресивни в пускането на всякаква помия. На тея местни избори вместо да финансираме медиите на Пеевски, ние бихме могли да минем на неутралните сайтове и ако иска Пеевски да си гори тиража на вестниците.“

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика