В АБВ гласуват и по мейл за нов лидер

5252
В АБВ гласуват и по мейл за нов лидер

Членовете на ПП АБВ ще могат да гласуват за председател на партията и по електронен път. Така електронното гласуване, заедно с прекия избор на партийния лидер от членовете на партията, а не от делегати, ще бъде приложено като практика за вътрешнопартийни избори за първи път в България, съобщават от партията.

Според правилата за гласуване, членовете на партията могат да изберат един от двата начина – или електронно, или да отидат до урната, за да дадат своя вот. В случай на дублиране на двата варианта за гласуване, ще се счита за действителен традиционният (с бюлетина), а електронният ще бъде анулиран.

Трима са кандидатите за лидер на АБВ

Имаме три номинации за председател на АБВ. Георги Първанов, Стелиян Стефанов от Русе и Трендафил Величков, областен управител на Пазард...

Гласуването за избор на председател на ПП АБВ ще се проведе на 25 април в цялата страна, след като настоящият лидер на партията Георги Първанов подаде оставката си като такъв.

Срокът за номинации за лидер на партията изтече на 14 април. Изборът за председател на ПП АБВ ще бъде между трима кандидати – Стелиян Стефанов – председател на общинската организация на АБВ в Русе, Трендафил Величков – член на Изпълнителния съвет на партията и областен управител на Пазарджик и Георги Първанов – президент на България (2002-2012) и настоящ лидер на партията.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика