Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ваня Григорова ще се бори за депутатско място

22 април 2024, 10:02 часа • 3016 прочитания

Ваня Григорова влиза в битката за предсрочните парламентарни избори. Това съобщи самата тя в профила си във Facebook. 

"Настъпил е преломният момент, в който работещите българи трябва да защитят правата и интересите си. Да спрат да са пасивни наблюдатели и само да понасят последствията от управленски решения в техен ущърб, без самите те да поемат в ръцете си собствената си съдба. Именно затова взех решение да вляза в битката за предсрочните парламентарни избори", пише бившата синдикалистка.

ОЩЕ: Ваня Григорова: Би било чудесно да поведа листа на обединена левица

Какво я е мотивирало да вземе това решение?

Григорова, която беше кандидат за кмет на София от БСП и “Левицата”, а сега е общински съветник от МК "БСП за България", сподели, че на местния вот е получила огромно доверие и това и е дало увереност, че всичко, което е предложила в кампанията в София, е възможно да се случи на национално ниво.

"Не само е възможно, задължително е, ако искаме хората да не търсят по-спокоен и достоен живот в чужбина, а да се реализират в родината си. Допълнително ме мотивират хилядите писма, съобщения и обаждания от цялата страна, с призиви да се обединим със съмишленици, да предложим политики и да направим всичко по силите си за България. Не Сглобена или Разглобена, а единна и независима в отстояването на националните ни интереси", обяснява в поста си тя.

ОЩЕ: Ваня Григорова вярва, че Корнелия Нинова я е страх за властта ѝ в БСП

"Това, което става у нас през последните години (а напоследък и всеки ден) ме разгневява и тласка към действие". Тя е категорична, че мандатът на този „елит“ трябва да прекратим незабавно. "Време е за социална справедливост, за справедливо разпределяне на изработеното, така че да се подобри животът на всеки българин. И нищо друго няма чак такова значение", смята Григорова.

"В кампанията за местните избори усетих силата на хората, а за няколко месеца в Столичния общински съвет се оказа, че гласът им може да бъде чут. Протягам ръка на работещите и на техните представители - нека пренесем тази сила заедно в цялата страна! С надежда за една Солидарна България, в която има нужда от всеки и никой не е изхвърлен зад борда! Борбата за социална справедливост не е спринт, а маратон. Това е, което правя и ще продължа да правя, независимо в каква позиция се намирам", завършва Григорова.

Настъпил е преломният момент, в който работещите българи трябва да защитят правата и интересите си. Да спрат да са...

Публикувахте от Ваня Григорова в Неделя, 21 април 2024 г.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес