Военният министър застава твърдо зад спорния си заместник

16787
Военният министър застава твърдо зад спорния си заместник
Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната Николай Ненчев застана твърдо зад заместника си Орхан Исмаилов.

В ефира на bTV министърът заяви, че не вижда основание за искането на съпредседателя на Патриотичния фронт Валери Симеонов. Ненчев имал силното желание да се срещне със с лидера на НФСБ днес и да обсъдят проблема, но не намерили време за това. Той се надява това да се случи утре.

ДПС защити назначението на Исмаилов

ДПС защити назначението на Орхан Исмаилов за заместник-министър на отбраната, предаде БГНЕС. В началото на днешното пленарно заседание...

Лидерът на БЗНС коментира: "Няма да оттегля кандидатурата на г-н Исмаилов. Нямам нито едно основание да сторя това. Той е и мое предложение". То се подкрепяло и от премиера Бойко Борисов.

Според министъра на отбраната лидерът на НФСБ Валери Симеонов трябва да убеди останалите членове на кабинета, че има причина заместник-министърът да бъде махнат. По думите на Ненчев ако подобни тестове разколебат кабинета, то това поставя под сериозно съмнение националната ни идентичност.

Исмаилов беше припознат като човека, който може да обедини Реформаторския блок. Ненков беше категоричен, че гледа положително на това, което се случва в дясното обединение. По думите му проблемите са структурни за това как трябва да изглежда блокът, кога трябва да се проведе конгресът и тн, а не по отношение на политиките.

Лидерът на БЗНС беше категоричен, че в РБ трябва да има лице, което да поема отговорност. Той добави, че в в документа за основаване на дясното обединение е записано, че четирите партии трябва да се обединят в единен политически субект. Единствено БЗНС трябва да остане острани заради историята на партията.

БЗНС прие условията на Реформаторския блок

Политическото ръководството на БЗНС одобри споразумение за учредяване на политически съюз с партиите от Реформаторския блок и даде манд...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика