X
 
 

Волен Сидеров нахлу в БНТ, посрещна го полиция (ВИДЕО)

10189 2
photo of Волен Сидеров нахлу в БНТ, посрещна го полиция (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС
Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров и кандидат за кмет на София изпълни обещанието си и поведе протест пред сградата на БНТ. Множеството скандира: "Оставка".

Сидеров иска ЦИК да санкционира БНТ, че не го пуска в "Панорама"

ЦИК да санкционира БНТ, че не допуска лидера на "Атака" до участие в предаването "Панорама" довечера. За това настоява в писмо до ЦИК В...

Причина за това стана недопускането му до участие в предаването "Панорама", след скандално поведение в друго предаване по телевизията. Той бе изведен принудително от предаването "Референдум", а поведението му бе заклеймено от редица политици.

Сидеров смята, че наложената забрана е в нарушение на Споразумението за отразяване на предизборна кампания.

„Протестът ми е срещу самоуправството на директора на телевизията Емил Кошлуков. Той нарушава закона. Аз искам да участвам в „Панорама“ и искам да видя по какъв начин ще ме спре. Имам това право по закон“, заяви Сидеров.

„Не смятам, че допуснах грешка, грешката беше в БНТ. Това бе полицейщина, каквато нямаше дори при комунистическия режим. Тази телевизия не е на Кошлуков, за да самоуправства, а е обществена медия“, посочи лидерът на „Атака“.

Джамбазки към София прайд: Да сме наясно, като кмет ще забраня парада

"Аз съм просто бял, хетеросексуален мъж, данъкоплатец, на изборна позиция, затова отказвам любезно отправената покана...И да сме наясн...

След тези думи Волен Сидеров се запъти към входа на телевизията. На входа бе посрещнат от полиция. Волен Сидеров заяви, че се чувства унижен. Последва спор с представител на ръководството на телевизията.

Симеон Касабов заяви, че генералният директор е потвърдил решението си да не допуска Волен Сидеров до никакви предавания в БНТ. Протестът настоя за оставка на Емил Кошлуков и наказание за водещата Добрина Чешмеджиева.

Павел Шопов пък допълни, че сцената при вкарването на спецчасти в студиото му напомнила на "военен преврат". Протестиращите заплашват, че няма да си тръгнат преди Кошлуков да слезе да говори с тях.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Октомври 2 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
    То и преди 4 години веднага след приключването на цирка наречен местни избори пък беше случката пред натфиз. За съжаление се оказва , че партия атака са подлоги на борисов бойко и Шайката герб заедно с другите финансови патриоти и сега пореденият сидеров цирк . Просто като част от Програмата. Жалко , но факт.
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Бития и еб@ния насищане нямат!
Последно в Актуално