X
 
 

Вотът на недоверие на ГЕРБ ще е за сигурността

13429 11
photo of Вотът на недоверие на ГЕРБ ще е за сигурността
Снимка: БГНЕС
ГЕРБ ще внесе вота на недоверие към правителството някъде в средата на февруари. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента, предаде „Фокус”.

„Темата на вота ще бъде по сигурността. Аз мисля, че толкова провали вече там се насъбраха и дори че медии се опитват да прикрият проблема с бежанците. Изведнъж беше бум, всички всеки ден само това правеха, и сега все едно се изпариха”, заяви Борисов.

ГЕРБ ще внасе трети вот на недоверие към правителството

До края на следващата седмица ГЕРБ ще внесе нов вот на недоверие. Това каза на пресконференция в централата на партията зам.-председат...

„Те нито са се изпарили – пак са си по градовете, пак са си по джамиите, пак са си тук. Просто дойде команда от „фамилията” да не се пише по тази тема. Това ще бъде вотът”, обясни той.

"Когато прочетох за нови три милиарда дълг, помислих, че това е някаква шега. Вчера от финансовото министерство излезе една информация, че емитират дълг за нови три милиарда. Днес може би ще мине на Министерски съвет. Ако това мине, докато тук се джафкат по различни теми, които нямат абсолютно никакво значение, милиардите дълг се трупат", допълни Борисов.

„Много ме е яд, че 4 години държахме такава финансова дисциплина, не фалирахме държавата и я спасихме в най-тежкото положение на ЕС. Тогава се събирахме, по 2-3 пъти на месец имаше европейски съвети в Брюксел. Беше такава жестока криза. ГЕРБ управлява в тази криза и запази финансовата дисциплина. Сега виждате, че на 2-3 месеца я се съберат, я не се съберат, защото държавите постепенно излизат от кризата, а България влиза в кризата с тези нови дългове, които трупат”, заяви Борисов.

Ако има анкетна комисия по случая с Христо Бисеров, много неща ще излязат наяве. Предполагам, от това ги е страх, заяви Борисов във връзка с това, че мнозинството в парламента отхвърли искане на ГЕРБ за създаване на временна анкетна комисия по случая с Христо Бисеров.

ГЕРБ ще внесе нов вот на недоверие към правителството

Очаквам да мине този 14-дневен срок и след това да се направи комисия за инцидента на летище Варна с лидера на "Атака Волен Сидеров". Т...

„Как няма да откажат? Това е вторият човек в ДПС, в парламента. Тандемът „Бисеров - Местан” е всеизвестен”, посочи Борисов.

По думите му тези неща пак ще излязат с времето, тъй като тече съдебен процес. „По-притеснителното е как за една нощ той от зам.-председател на парламент и на управляваща партия се превърна в гражданина Бисеров. Това е притеснителното, защото явно висши началници са отишли и са им казали за разработката и това, което се готви. Така си го обяснявам”, посочи Бойко Борисов.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 11 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Как може един магистрален разбойник,МУТРА да говори за сигурност?
 • Анонимен 11.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  А НА ЙОВЧЕВ ,КОЙТО ТАКА БЕЗАПЕЛАЦИОННО ПОКАЗА НЕКАДЪРНОСТТА СИ ПО ЛИ МУ ОТИВА И МАЙ САМО ВИЙ МУ ВЯРВАТЕ.... ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ НИЩО ЗА ВСЕКИДНЕВИНИТЕ ОБИРИ ПО СЕЛАТА ,ЗА РАЗГРАДЕНАТА НИ ГРАНИЦА , ЗА ВСЕКИДНЕВНИТЕ САМОУБИЙСТВА ОТ ОТЧАЯНИЕ......
  : 0 !
 • Анонимен 10 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Хора като говерньорите на БНБ, Орешарски, Чобанов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Калин Христов, Стати Статев са организирана престъпност от търговските банки, телекомите и енергетиката с контрол на съзнанието.
 • Анонимен 10.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  На въпрос кои са олигархичните кръгове в страната, Татяна Дончева заяви: \"Ясно е, че основната групировка е КТБ(корпоративна търговска банка на Цв. Василев), и двете партии от управляващото мнозинство - кръгът на Станишев, Доган и Делян Пеевски.
  : 0 !
 • цирк БУДА !!! 9 цирк БУДА !!! преди 5 години Профил на трол?
  Чудна и гнусна работа ! Един отявлен деББил ...гнусен и нагъл индивид ,една долна МУТРА да говори за сигурност !!!
 • Анонимен 9.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Тъпанарски коментар!
  : 0 !
 • Анонимен 9.2 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Отблъскващият образ на Станишев:...\\\"Много добре се е развило това момче(Станишев), действително вече може да се каже, че е заслужил председател на БСП – владее всички апаратни игри перфектно\\\", казва Борисов.
  : 0 !
 • Герп=БсП=Дпс 8 Герп=БсП=Дпс преди 5 години Профил на трол?
  Цветанов откри поредната джамия по чорапи | Alter Information\n://alterinformation.wordpress.com/2013/12/30/9848491924105/
 • Анонимен 8.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  А дали Местан и Доган не откриват джамиите, може би и боси? Сополанко, що не си гледаш уроците?
  : 0 !
 • Анонимен 7 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Нещо за трите милиарда изнесени със самолети и самолетчета, по чужди острови и островчета ?
 • Анонимен 7.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  България само раздава пари, а отникъде не постъпват пари. България се свлича към положението в Гърция. Отиваме в пропастта!
  : 0 !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  На картинката Георги Димитров на лайпцигския процес ?
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Граждани, не ви ли стана ясно, че това неизбрано от нас правителство на брак по сметки и кражби няма да реши въпросите на обществото?! Докато Станишев и Местан трупат пачки и милиони, децата ни ще имат мърляви училища и скромно хранене.
  : 1 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Докога Къца Патрашкова ще сее интриги и жлъч. Цацаров и прокуратурата са безсилни. Къцето ги прави смешни. Те се страхуват от нея. Зад гърба й стои вездесъщата комунистическа Държавна сигурност. Скандалните анонимни флашки рушат държавността
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Патрафлашкова
  : 0 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  ПОЛИЦЕЙЩИНАТА В МОМЕНТА Е С РАЗМЕРИТЕ НА СОЦА ПРИ БАЙ ТОШО. ПЕЕВСКИ, ЦАЦАРОВ И ЦВ.ЙОВЧЕВ ИЗГРАДИХА ДИКТАТУРАТА НА БСП.МЕТАЛНИ ЗАГРАЖДЕНИЯ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЦЕНТЪР- ОКОЛО КАТЕДРАЛАТА, ХУДОЖЕСТВЕНАТА АКАДЕМИЯ, СИНОДА,ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Караянчева от ГЕРБ каза в парламента, че Атака и ДПС били едно и също нещо.
  : 1 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Кога Цацаров и Цв.Йовчев ще разследват престъпната разработка \\\"Галерия\\\" на ДАНС, осъществена под огромния натиск на Станишев за подслушване на общественици и журналисти, критикуващи неговото крадливо правителство при първата тройна коалиция?!\n\n
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Малко над 212 хил. лв. е дал за медийни услуги инициативният комитет, който издигна бившия съветник в ДАНС Алексей Петров за президент. Хем комично, хем зловещо!
  : 0 !
 • Анонимен 3.2 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ПРАВИ ЙОВЧЕВ Е ДА ПАЗИ ВЛАСТТА И ДА СЛЕДИ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОТИВНИЦИ НИЩО ЧЕ МАЙКИТЕ НИ ЕЖЕДНЕВНО СА ИЗНАСИЛВАНИ В ДОМОВЕТЕ СИ, ЧЕ ГРАНИЦАТА НИ Е РАЗГРАДЕН ДВОР,ЧЕ НАРАСТВАТ ЛАВИНООБРАЗНО САМОУБИЙСТВАТА ОТ ОТЧАЯНИЕ.....
  : 0 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Преди ДАНС успя само да пребие до смърт журналиста Огнян Стефанов и прекратиха разработката Галерия. Сега започна \"червено-турски\" терор срещу недоволните от грабежите и потисничеството на станишевата соц.партия, прегърнала се навеки с турската ДПС.
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Станишевци, въведохте невиждана досега цветлинйовчева полицейщина –следене на граждани и политици по телефона, по Интернет, подслушване и снимане на улицата, нахлуване по домовете, сплашване с арести, протоколи и т.н.!
  : 2 !
Нагоре