X
 
 

Вижте това страхотно предложение за боядисване на яйца (ВИДЕО)

Никога не е излишно да научим още един любопитен начин за боядисване на яйца. Чували ли сте за метода "мозайка"?

Ако боядисвате и леко пукнатите яйца, знаете, че боята се просмуква през ценпатините и оцветява белтъка на свареното яйце.

4 уникални начина да украсите яйцата за Великден

На Велики четвъртък домовете на православните християни са изпълнени с яйца, бои и много настроение. Освен традиционните начини за бояд...

Това понякога ни навежда на мисълта, че не е добра идея да ги хапваме след това, тъй като не сме сигурни в това дали боята е напълно безвредна. Ако на пакетчето е изрично подчертано, че няма от какво да се притесняваме и боите на наиситна безвредни, то можете да опитате следния начин за боядисване на яйца.

Ние наистина се изненадахме от него, вероятно и с вас ефектът ще е същият. Не случайно започнахме с пукнатите яйца, тъй като в този метод ефектът е точно такъв.

Ето и какво точно представлява методът на мозайката.

Сварявате яйцата по познатия начин, разтваряте боите според указанията на пакета и сега идва моментът на изненадата.

Как да не преядем по Великден

Нима съществува празник, който да не върви в комплект с богата трапеза? Със сигурност не и по нашите географски ширини! Макар да не се ...

Начуквате черупките на сварените яйца с обратната страна на лъжицата, за да се получи неравномерна мозайка. След това топвате яйцата в боите, слагате купичките в хладилника и ги оставяте така за 2-3 часа.

Времето е доста, но пък можете да направите една разходка с децата или да свършите нещо друго у дома. След това остана да видим какво сме сътворили. Облейте яйцата внимателно и се насладете на уникалната мозайка, която се е получила.

Ако все пак се притеснявате да ги хапвате или да ги дадете на децата, тогава направете няколко за декорация на масата. Наистина е забавно.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители