Данаилов успешно преборва лимфом

235758
Данаилов успешно преборва лимфом
Снимка: БГНЕС

Преди три месеца на Стефан Данаилов са му открили лимфом в начален стадий.

Това разказал пред "24 часа" достоверен източник. Големият актьор веднага се подложил на химиотерапия, която вече дава отлични резултати. Лекарите са изключително обнадеждени, че процесът е овладян, защото проблемът е хванат навреме. Процентът на излекуваните при тази диагноза е 85, сочи статистиката.

Стефан Данаилов стана почетен гражданин на столицата

Стефан Данаилов беше удостоен със званието "Почетен гражданин на София" по време на тържествената сесия на Столичен общински съвет по...

"Диагнозата е лимфом, но не знаем какъв. (Предполага се, че е нехочкинов лимфом - б.р.). Поставена е в Национална специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания в София, която се намира в същата сграда, в която се помещава и Специализирана болница за активно лечение по онкология. Прогнозите са добри. Този тип злокачествени образувания са сред най-лечимите. Данаилов категорично е решил да се лекува в чужбина, съобщили запознати с лечението.

Сега Стефан Данаилов разчита на помощ от френски специалисти. Биопсиите показват, че се повлиява от лечението у нас, но той е решил да замине за Париж. Вероятно ще отпътува в средата на месеца. Лекарите намират своя пациент за спокоен и много борбен.

"Направо е невероятен. Духът му е много силен и той е устремен да се справи със страданието, да продължи живота си", казват медиците, които са били близо до Данаилов.Резултатите са му вдъхнали увереност, че всичко ще мине успешно. Пак ще играе и в киното, и в театъра. Ламбо току-що взе нов клас в НАТФИЗ, в който са децата на доста негови колеги.

"Всичко, свързано със здравословното му състояние, написано във вестниците, го разстройва. Затова пишете добрата новина - най-лошото е зад гърба му. Прогнозите са отлични. Със сигурност и френските лекари ще му помогнат още", твърдят негови близки.

Стефан Данаилов: Крайно време е да се обединим

Крайно време е да се изправим и да решим съдбата си веднъж завинаги. Трябва да се обединим в името на утрешния по-добър ден. Това каза ...

В момента Стефан Данаилов е в дома си, там е прекарал празниците. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com