Джанет Джексън се раздели с катарския магнат

3453
Джанет Джексън се раздели с катарския магнат
Снимка: Getty Images / Guliver

Американската певица Джанет Джексън се разделя с мъжа си три месеца след като роди първото си дете, съобщи в събота Ти Ем Зи.

По информация на сайта, който първи съобщава конфиденциална информация за живота на знаменитостите, певицата и последният ѝ мъж са стигнали до извода, че бракът им не е успешен. Поради тази причина те са решили да се разделят и всеки да върви по своя път. Съпругът ѝ Висам ал Мана е магнат, чиято компания продава луксозни стоки в страните от Персийския залив.

Преди три месеца – на трети януари - сестрата на Майкъл Джексън от известната музикална фамилия Джексън роди момче. Първородният ѝ син се появи на бял свят и списание „Пийпъл” публикува тогава съобщението, че ”Джанет Джексън и мъжът ѝ Висам ал Мана с трепет приветстват появяването на бял свят на сина си Иса ал Мана”.

Джанет Джексън се сдоби с първа рожба

Сестрата на Майкъл Джексън Джанет Джексън роди момче. Първородният ѝ син се появи на бял свят във вторник, раждането мина благополучно,...

За Джексън това бе трети брак, като първият е анулиран след съвсем кратко съжителство през 1985 година, а вторият продължава девет години и завърши с развод през 2000.

По принцип Джексън е пестелива с информациите за личния си живот. Тя дори не обяви веднага сватбата си с Ал Мана през 2012 година. През април 2016 тя неочаквано отложи концерти като се позова на препоръки на лекарите. Тогава тя сюрпризира почитателите си като отмени световното турне и каза, че тя и катарският й съпруг Висам ал Мана „мислят за семейството си”. Едва месеци по-късно поп звездата блесна на фотография в „Пийпъл” със вече оформено коремче на плажа. Детето бе първо и за двамата.

Джанет е сестра на починалата през 2009 музикална легенда Майкъл Джексън. Джанет става много известна през февруари 1986 година с излизането на третия ѝ албум Control. Именно с него тя успя да опровергае тези, които смятаха гласовите ѝ данни за най-скромни в музикалната фамилия Джексън и се съмняваха в перспективите на музикалната ѝ кариера.

Пикът на славата на Джексън е в началото на 90-те години на XX век. Певицата е продала 140 милиона копия от свои записи и по този показател е сред най-известните изпълнители в историята на съвременната музика.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com