Веселие по кубински

21581
Веселие по кубински

Ивайло Стоименов е роден да се състезава и да печели. С този боен дух и малко късмет той стигна до Хавана, където достойно представи България в световната надпревара „Havana Club – 12 Месеца По Света“.

Иво покори Куба, взе най-доброто от там и показа на българските си приятели и фенове как живеят и се забавляват хората от Карибите. На 28-ми май Havana Club и бар La Cubanita организираха гореща забава в негова чест, която пренесе присъстващите в един свят, където музиката не спира и танците продължават до зори.

Танцьорка на Джанет Джаксън води майсторски клас в София

Най-атрактивната и обичана участничка в шестото издание на американското риалити предаване So You Can Think You Can Dance?, двадесет и ...

Бар La Cubanita се превърна в островен оазис, отрупан с Cuba Libre, апетитни хапки и красивите хостеси на Havana Club. Всички гости се почувстваха специални с комплиментите и подаръците, които получиха още с влизането си.

Ивайло представи краткия филм за Хавана, с който участва в състезанието „Havana Club – 12 Месеца По Света“. Само в 3 минути Иво е пресъздал колоритния дух на този магически град, показвайки не само завидно режисьорско и операторско майсторство за аматьор, но и доза класен хумор.


След тази мини предпремиера, забавата продължи в градация с танците на небезизвестните Коста и Славея. Те показаха на всички къде се крие тайната на перфектния латино дует – в страстта, синхрона и гореща кубинска музика. Най-големите купонджии имаха удоволствието да се завъртят във вихъра на салсата заедно със звездните танцьори.

Ето какво сподели нашият състезател: „Прекарахме си страхотно, все едно бяхме в Куба. Наличните предпоставки бяха налице - топло време, ром Havana Club, красиви жени. Чувствах се все едно имам рожден ден, само че не през февруари, а в един по-благодатен за парти месец.”

Едни от най-популярните американски хореографи идват у нас

От 1 до 7 април Фондация "Танцово изкуство – Илиев" ще проведе за седми пореден път своята Танцова работилница Dance it! В рамкит...

Тази концептуална вечер наистина беше подпечатана с 3 неща – ром, музика и танци. Точно както се прави в Хавана. Ивайло би добавил само „... и кубинките не са лоши”, но те изобщо не липсваха на това уникално парти, за което всички ще си спомнят с усмивка.

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена