Черна седмица, искряща чистота: “Керхер” преобразява всекидневното почистване в дома и градината

2793
Черна седмица, искряща чистота: “Керхер” преобразява всекидневното почистване в дома и градината
Снимка: Керхер

Прахосмукачка робот RCV 5
Тази прахосмукачка-робот е идеална за дълбоко почистване на килими и твърди подове, както и за мокро почистване. С помощта на изкуствен интелект и LiDAR тя избягва препятствията и създава карта на помещенията, за да почиства систематично. Високата ѝ смукателна мощност гарантира, че няма да останат прах или мръсотия, а HEPA филтърът улавя малките частици и алергени. Роботът използва Wi-Fi и може да бъде управляван чрез мобилно приложение.



Прахосмукачка робот RCV 3

Този робот може да почиства дома напълно самостоятелно, като се справя отлично с твърди подове и килими с нисък косъм. С прецизната си навигационна система той може да почисти дори при пълна тъмнина. Чрез мобилното приложение можете да планирате часове за почистване, да задавате зони за многократно почистване, както и места, които да бъдат избягвани от робота.

Повече за робо-прахосмукачките на Kärcher RCV 5 и RCV 3 можете да прочетете тук.

Ръчна прахосмукачка CVH 2

Тази компактна и лека прахосмукачка с батерия е идеална за бързо почистване в кухнята, хола, спалнята и колата. Ефективно почиства ръбове и процепи. Тя е лесна за използване и съхранение и разполага с двустепенна миеща се филтърна система, както и хигиенен филтър HEPA 12 (EN 1822:1998).


 

Парочистачка SC 3 Delux Premium

Не само почиства, но и дезинфекцира дома ви - идеално за безкомпромисни към чистотата домакини. Ефективно почиства подове, плочки и може да освежава килими. Елиминира вирусите и бактериите върху твърди повърхности. Предлага се с различни приставки, включително за почистване на плочки, котлони, аспиратори и фуги. Резервоарът за вода може да бъде постоянно пълнен за непрекъснато почистване.



Парочистачка SC 2 EasyFix Premium

Тя е лесна за използване и много ефективна за прецизно почистване на различни повърхности, без използване на агресивни химикали. С лекота отстранява упорити замърсявания. Има двустепенно управление за регулиране на интензивността на парата в зависимост от почистваната повърхност.

 

Уред за почистване на прозорци WV 2 Premium Black
Този уред оставя прозорците искрящо чисти и без мокри ивици и капки. Той е удобен и лесен за използване, и идва със сменяем смукателен накрайник, пулверизатор, кърпа от микрофибър и препарат. Оригиналът от компанията, която създаде вакуумните системи за почистване на прозорци.

 

Прахосмукачка за мокро/сухо почистване WD 3 P V-17/4/20

Тази универсална прахосмукачка може да се справи както с мокри, така и със сухи замърсявания. Има и функция за издухване, която позволява лесно отстраняване на листа и други отпадъци от градината си.



Водоструйка K 3 COMPACT CAR
Тази водоструйка е идеална за почистване на автомобил, и не само. Тя е компактна и лесна за използване, с алуминиева телескопична дръжка, пистолет за пръскане и 6-метров маркуч за високо налягане.



Уред за почистване на твърди подови настилки FC 5

Действа като моп, но много по-добре. Ефективно премахва дребна мръсотия (прах, трохи и т.н.), бърше и подсушава подовете в една стъпка. Разполага със система от два резервоара, която отделя чистата и мръсната вода, осигурявайки оптимални резултати при почистването. Валяците за почистване може да се перат машинно при 60 градуса.



Метачка с ръчно водене S 4 Twin

Лека, удобна и ефективна машина за метене с 680 мм работна ширина. С две странични четки тя измита прецизно до ръбовете и безпроблемно почиства площи до 2400 м² на час. S 4 Twin има и голям 20-литров контейнер за отпадъци, което ви позволява да почиствате по-дълго време, без да се налага да го изпразвате.



На своите професионални клиенти “Керхер” предлага три специални продукта:

Сухо/мокро смукачка NT 30/1 Tact L

Тази надеждна и мощна смукачка от професионален клас е солидно изработена с висококачествени компоненти. Идеална е за тежки задачи за почистване, включително на машини, работилници и строителни площадки. Лесна е за употреба и с лекота се справя с всякакъв вид мокри и сухи замърсявания, и разполага с широк комплект аксесоари. Универсален уред, създаден за професионални потребители от различни браншове.

 

Прахосмукачка T 11/1 Classic HEPA Re!Plast

Тази прахосмукачка за сухо почистване разполага с филтър HEPA 14 и надеждно улавя дори и най-малките частици като вируси, бактерии и аерозоли. Отговаря на най-високите стандарти за почистване на зони със строги хигиенни изисквания. Създава максимална смукателна мощност (235 mbar/23,5 kpa) от 850 W мощност, и с нисък работен шум от едва 61 dB(A).

 

Спрей-екстрактор Puzzi 10/2 Adv (с подова дюза)

Този екстрактор с налягане 2 бара е създаден за дълбоко почистване на килими и всякакви текстилни повърхности. Той впръсква почистващ разтвор в килима и след това го извлича заедно с мръсотията. Лесен за всекидневна употреба и с множество аксесоари, включително дюза за под, за почистване на седалки на автомобили и мебели).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com