Домът ти може да е енергийно ефективен, докато получаваш първокачествена грижа за въздуха от LG

750
Домът ти може да е енергийно ефективен, докато получаваш първокачествена грижа за въздуха от LG
Снимка: LG

Енергийната ефективност на продуктите вече не е само пожелателно качество, а едно от основните изисквания на потребителите при търсенето на нов електроуред. И така трябва да бъде. Съвременните иновации и нивото, на което светът се намира в технологичен план, с всяка следваща година вдигат още и още летвата за компаниите. Динамиката на пазара, на търсенето и на устойчивото развитие, налагат на технологичните производители да се адаптират бързо в предоставянето на висококачествени, енергийноефективни и интелигентни продукти.

LG е компания, която не просто се адаптира към този пазар, но и година след година налага тенденциите в развитието на технологиите в тази посока и модернизирането на пазара. И новите модели климатици от 2022 година са поредното доказателство за това.

LG представи новата си линия OLED телевизори на българския пазар

Дългоочакваните нови модели телевизори от OLED серията на LG Electronics вече са на пазара. Признати на CES 2022 за продукти със забеле...

Те са разработени чрез иновативната технология на LG Dual Inverter Compressor™, която отстранява проблема с шума и поддържа желаната температура, като спестява енергия, има по-дълъг живот и осигурява икономично и безшумно охлаждане и отопление. Благодарение на ефективността на технологията, новите модели са с 70% по-енергийно ефективни и охлаждат с 40% по-бързо. Подобренията по производителността и ефективността на технологията съответно ги прави и по-издръжливи и тихи, осигурявайки максимален комфорт при охлаждането.

LG е компания, която дълго време е в челните позиции за екологично отговорни практики и усилено работи в посока за намаляване влиянието на продуктите си върху околната среда чрез адаптиране на дизайна, производството, опаковката и транспортирането, и дори употребата и изхвърлянето им. Като в същото време намалява значително и емисиите от парниковите газове от дейността на LG по целия свяат. Именно затова и подобряването на енергийната ефективност на усъвършенстваните си модели климатици е толкова ключова за тях.

На практика, потребителят вижда тази ефективност в по-малките сметки за ток, тъй като използваната електроенергия е по-малко. В същото време обаче невидимото предимство е това, че така LG предотвратява прекомерното замърсяване на околната среда. Благодарение на трайните услия на LG в опазването на Земята, два от моделите - LG AP09RK и AC12BK, са успешно сертифицирани от Carbon Trust (Великобритания) след измерването на въглеродния им отпечатък.

Икономия на енергия и модерен стил с климатик от LG в дома ни

Днес интериорните дизайнери разполагат с богат избор от решения за отопление и охлаждане за своите проекти. Според желанията на клиенти...

Новите модели имат и функцията за пречистване на въздуха, което ефективно работи за спад на нивата на консуматорството и производствените разходи, които биха били нужни за създаването на изцяло отделен продукт. Благодарение на революционната UVnano™ технология на LG, климатикът премахва 99,99% от бактериите с UV LED светлина, за да поддържа ветрогенериращия вентилатор чист и свеж. Освен това йонизаторът Plasmaster™Ionizer+ премахва до 99% от прилепналите бактерии. Антиалергенен филтър, сертифициран от BAF e поредната стъпка към по-здравословен въздух. Моделите снабдени с този филтър, осигуряват въздух, в който има незначителен брой частици, носещи алергени. Това не е всичко – всеки модел от линия 2022 на LG има функция за вътрешното почистване, което се осъществява чрез умен режим, който задава автоматично изсушаване на вътрешното пространство и така гарантира безупречна чистота по всяко време. Благодарение на филтъра за едри прахови частици, който е поставен така, че през него да преминава целият входящ обем от въздух, климатиците на LG имат надеждна бариера на защита и от големия прах, което ги превръщат в идеален продукт за по-чист и по-комфортен дом.

Всички нови модели са съвместими с приложението LG ThinQ ™ и позволяват лесно свързване с климатика от дистанция. Потребителите могат не само да управляват уреда си, но да задават графици и режими на работа, да наблюдават в реално време температурата в помещението, качеството на въздуха, консумацията на енергия, състоянието на филтрите за пречистване. Така помещението няма да се топли или изстудява излишно и може да се включва само когато потребителят прецени, че е необходимо.

Разгледайте новите модели климатици на LG на https://www.lg.com/bg/klimatichna-tehnika.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com