Fashion for Love: Перфектните подаръци за Свети Валентин от Huawei

997
Fashion for Love: Перфектните подаръци за Свети Валентин от Huawei
Снимка: Huawei

Любовта е във въздуха, както и вълнението от сезона на подаръците. За двойките, които празнуват Деня на влюбените, търсенето на подарък е сложна задача. Въпреки това, благодарение на специалните оферти от Huawei, можете да изберете уникални подаръци, които да ви помогнат да запазите вълшебните моменти и да споделите преживяванията не само на Свети Валентин, но и през всеки друг ден от годината.

Мнозина наричат Свети Валентин “празник на чистата любов”. В този специален ден искаме да споделим с най-близкия до сърцето ни човек уникални и вълшебни преживявания. Не е нужно обаче да става въпрос само за излизане на романтична вечеря или кино. Чудесна идея е и да подарите на любимия човек продукт, който помага за развитие на хобито и интересите му, и цялостно носи послание за по-добър живот. Понякога изглежда, че естетиката и практичността не се срещат, но това не е така с продуктите на Huawei.

В България компанията, заедно със своите търговски партньори, празнува Деня на влюбените и предлага до 50 лева отстъпка за всички дамски и мъжки модели от серията смарт часовници Huawei GT 4, за майстора на мобилната фотография Huawei P60 Pro, и за слушалките със звук и шумопотискане от най-висок клас Huawei FreeBuds Pro 3.

Любовта е музика

Любовта е възпята с толкова много музика и почти всяка двойка има „свои“ песни, които свърза с най-романтичните си спомени. Флагманските слушалки Huawei FreeBuds Pro 3 могат да бъдат нов прочит на идеята за безценно бижу в малка опаковка – компактни, елегантни, и предлагащи истинско богатство на спектъра на възпроизвеждане на звука. Можете да ги комбинирате с идеята за любим плейлист, със саундтрака на филма от първата ви среща, с албума на изпълнител, на чийто концерт е била първата ви целувка, или трогателен спомен за ключов за вас телефонен разговор. Този полезен подарък предоставя безброй идеи как да бъде поднесен по много личен и романтичен начин.

Любовта е грижа

Най-модерният начин да пожелаете ежедневно щастие на любимия си човек е да му подарите смарт часовник. Смарт часовниците на Huawei не просто показват часа и мерят здравни показатели, те следят съня, включително периодите на сънуване, в които често сте с любимия; дават индикации за нивото на стреса; служат за интелигентен дневник на здравословното хранене; предлагат дихателни упражнения, и изобщо – помагат в грижата да сме здрави, спокойни, ентусиазирани и щастливи. Пожелание за леко вдигане на пулса при всяка наша среща е само една от идеите как да покажете на човека до вас, че неговото щастие е важно за вас, и това пожелание наистина е израз на чиста любов. С живот на батерията до цели 7, или 14 дни, съответно за дамските и мъжките модели на Huawei GT 4, върви посланието „винаги можеш да разчиташ на мен“. А поддържането на гласови обаждания е свързано с очевидния факт, че искаме винаги да сме във връзка с любимия, и да можем да чуем гласа му. При това дизайнът е на истинско бижу, както подобава на подарък за Свети Валентин. Неслучайно серията бе обявена с мотото Fashion Forward. У нас се предлагат 3 дамски (42 мм) и 3 мъжки (46 мм) модела, сред които можете да направите избор, който отразява вашата и на партньора ви уникалност.

Huawei GT 4, както и Huawei FreeBuds Pro 3, са съвместими с Android и iOS.

Всяка снимка е любов

Отивате на среща в изискан ресторант, романтична разходка в парка, пътувате през уикенда с любимия или просто прекарвате време в забавление. Това може да бъде чудесна възможност да направите романтични снимки с партньора си. Както всички знаем обаче, понякога най-красивите моменти идват неочаквано, и когато се случат, искаме да сме готови да ги уловим. Което превръща Huawei P60 Pro в най-добрия подарък за една красива любов.

Всяка бройка от цвета Rococo Pearl е различна от останалите. Всяка текстура на гърба е уникална, както са уникални всеки човек, връзка и ден. Целият смартфон е като перлено бижу, а покритието Kunlun Glass на дисплея носи посланието за неразрушимост. В същото време, фотографската система е истински шедьовър на технологиите, с особено ярки предимства при снимане на романтична приглушена светлина, на свещи или нощни разходки под лунните лъчи.

Всички подкрепят любовта
Във февруарската кампания на Huawei участват всички партньори на марката у нас – Yettel, A1, Vivacom, Технополис, Техномаркет, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп. Наличностите, условията и отстъпките може да се различават във всеки от тях, но навсякъде пазаруването на подарък ще бъде част от вашия личен празник на любовта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com