Истинско лице от Smart

8639
Истинско лице от Smart

Автомобилът, който се крие зад това лице с човешки израз и акценти, подобни на вежди, е най-новият концептуален модел на Smart. А ето че той получи и своята официална премиера по време на провеждащото се в момента автомобилно изложение в Париж.

Той е описван като Sports Utility Coupe (SUC), който осигурява пространство за двама души, както и достатъчно място за багаж и вещи. Името на колата вероятно има нещо общо със стъкления покрив, който осигурява перфектна гледка към небето. Но ето тук идва яката работа. Колкото и неразбираемо да звучи описанието, то си звучи яко – колата разполага със специален видео проектор, интегриран в предния капак, който „позволява работата на филмовите звезди да бъде спонтанно споделяна с приятели по всяко време.”



Интересният прототип ще бъде показан по време на предстоящото автомобилно изложение в Париж, което ще започне в края на месеца. Той ще дебютира с елегантния цвят, носещ не толкова елегантното име “alubeam rouge”, както и 60-киловатов магнитно-електрически мотор, заимстван от електрическите системи на Brabus. Това е напълно достатъчно за максимална скорост от 80 км/ч.

forstars има дължина от 3 550 мм, широчина от 1 710 мм, височина от 1 505 мм и междуколесна база от 2 470 мм. В допълнение предната и задната следа съответно са по-широки спрямо стандартния модел със 193 мм и 90 мм. По-голямата част от елементите по каросерията са заимствани от прототипа for-us. Колата е оборудвана със 17.6-киловатчасова литиево-йонна батерия, а електрическият мотор, който е захранван от нея, може да се похвали с въртящ момент от 135 Нм.

Източник: www.rs-auto.bg

Редактор: Георги Иванов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии