Надеждният и удобен спътник на бизнеса

22725
Надеждният и удобен спътник на бизнеса
Снимка: Actualno.com

Лаптопът е неизменен спътник за хората, които се занимават с бизнес – използват го както холивудски суперзвезди като Дуейн Джонсън-Скалата, така и знайни и незнайни предприемачи по цял свят.

Съвременният предприемач се нуждае от максимално леко и удобно, но достатъчно мощно устройство, което да отговаря на всичките му изисквания и потребности.

То трябва да може да се носи с една ръка и да бъде използвано максимално бързо, когато е необходимо. Да поддържа безпроблемно множество табове на браузъра, големи електронни таблици, разнообразни програми и мултимедийно съдържание.

Надеждният лаптоп е ключов помощник във всяко бизнес начинание, вписва се перфектно в динамиката на процесите и значително улеснява притежателя си. Всичко това си има име – новият ThinkPad X1 Carbon – елегантен луксозен ултрабук, съчетаващ висока производителност и работоспособност, нови технологии, както и легендарната за тази серия издръжливост.

Удобство и лекота

Той е ултратънък и компактен – когато е затворен първоначално може да не го забележите между папките, бележниците и списанията в офиса. Тежи малко над 1 килограм, така че безпроблемно да го носите навсякъде дори и без чанта. С негова помощ успявате да бъдете максимално продуктивни, дори когато сте в движение.

Когато го отворите, пред очите ви се разкрива жив HDR екран със страхотни искрящи цветове и революционната Dolby Vision технология. Може да се насладите на по-добра яркост и контраст, впечатляваща точност на цветовете и поразително ясни детайли. Дори най-обикновената и непретенциозна презентация изглежда забележително.

Бързина, мощ, издръжливост

Новият ThinkPad X1 Carbon на Lenovo е и ултрамощен и с впечатляваща производителност – 8-о поколение процесори Intel Quad Core увеличават производителността му с 35% спрямо предишния модел. Усещането е като да преминете от 4-цилиндров към 8-цилиндров двигател.

Редица експертни тестове показват, че този луксозен лаптоп е един от най-добрите на пазара по отношение на производителността. Скоростта, с която обработва данни в големи електронни таблици, конвертира видео или просто прехвърля файлове, също е впечатляваща.

Ако го изберете във вариант Microsoft AutoPilot ready, ще разполагате с предварително инсталиран бизнес софтуер. С LTE-A карта (по избор) вашият ThinkPad X1 Carbon ще има интернет връзка навсякъде по света, така че да бъдете продуктивни винаги и навсякъде.

Батерията му издържа до 15 часа, а функцията за бързо зареждане ви осигурява 80% капацитет само за един час. Благодарение на нея, с 60-минутно зареждане получавате енергия за 12 часа. За пълно зареждане са му необходими 2 часа. Безкомпромисно надежден и издръжлив, този лаптоп работи безотказно дори при екстремни условия и е готов за всяко предизвикателство.

"Послушен" и сигурен

Можете да използвате вашия X1 Carbon, дори когато не е в ръцете ви. Гласовият асистент Cortana Premium разпознава гласови команди на до 4 м разстояние и бързо и лесно намира файлове. Вградените 360-градусови микрофони с далечен обхват гарантират, че желанията ви ще бъдат чути и изпълнени.

Бизнес лаптопът предлага безкомпромисна сигурност – вписвате се с пръстов отпечатък или с лицево разпознаване, а биометричните данни и информацията ви са защитени със специални системи с няколко нива на сигурност.

Бизнесът избира лаптопа пред смартфона

В динамичното ежедневие все повече от работните процеси преминават през смартфона – разговори, мейли, мобилно банкиране и др. Но лаптопът остава предпочитан, тъй като е много по-подходящ за мултитаскинг. Паралелното изпълнение на няколко операции е значително по-бързо, лесно и удобно на компютър, отколкото на мобилно устройство. Същото важи и за въвеждането/проверката на данни в електронни таблици.

С впечатляващите си характеристики и иновативни технологии новият ThinkPad X1 Carbon е перфектeн помощник на съвременния предприемач. Този страхотен и супер удобен ултрабук ще задоволи вашите желания и потребности навсякъде и по всяко време, но и ще ви даде възможност да реализирате всяка идея и бизнес начинание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com